Jobbet Säljkoordinator till Länsförsäkringar fastighetsförmedling har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljkoordinator till Länsförsäkringar fastighetsförmedling publicerad av Academic Work

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du bli en del av Sveriges snabbast växande mäklarkedja? Nu söker vi en säljkoordinator till vårt försäljningsteam där du kan vara med i vår fantastiska tillväxtresa. Gillar du utmaningar, är bra på att ta initiativ och gillar att ha många bollar i luften samtidigt, då kanske du är personen vi söker.
Sök redan idag då vi intervjuar löpande.


Om tjänsten
Som säljkoordinator är ditt huvudansvar att stötta och supporta säljteamet så de kan vara effektiva och proaktiva ut i verksamheten. Teamet består idag utav sju personer utöver dig själv, med olika roller så som regionchefer, nyproduktionschef och försäljningschef. Teamet präglas av att alltid vilja vara professionella och ge bra support, där kommer du att vara en viktig spelare. Då teamet och verksamheten är utspritt i hela Sverige förväntas du att delta på en del event och aktiviteter ute i landet.
Utöver kommunikation med teamet kommer du också ha kommunikation med diverse externa samarbetspartner där du ansvar för samarbetet från LFF´s sida.

Du erbjuds

• Att bli en del av ett kreativt och nytänkande bolag som befinner sig i ett expansivt läge med fokus på tillväxt, utveckling och digitalisering
• En varierande roll där du får ta mycket ansvar och har stor möjlighet att påverka, då förbättringsförslag välkomnas i det löpande arbetet
• En gedigen introduktion där du lär känna verksamheten och dina blivande kollegor. Därefter kommer du även få praktisera på något av mäklarkontoren för att få en bättre förståelse för verksamheten

Arbetsuppgifter

• Producera säljrapporter i Excel och i de interna systemen
• Förbereda och planera inför säljkampanjer, följa upp kampanjresultat och topplistor
• Ansvara för publicering på Intranätet för säljavdelningen
• Vara involverad i olika utvecklingsprojekt
• Boka, planera och utföra både externa såväl interna möten och events
• Delta i olika projekt
• Skapa presentationer i Powerpoint

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Relevant eftergymnasial utbildning inom säljadministration, ekonomi eller service/administration
• Erfarenhet av liknande försäljnings-/koordinatorroll.
• Mycket goda färdigheter inom Word, Excel och Powerpoint
• Mycket goda färdigheter i det svenska, i såväl tal som skrift

Som person är du:

Vi söker en strukturerad person som gillar att ta tag i saker som kommer din väg. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och du försöker alltid arbeta proaktivt i din roll. Utöver detta ser vi även att du har ett driv och tar egna initiativ för att lösa dina arbetsuppgifter på absolut bästa sätt. Som person bidrar du med positiv energi och tycker om att arbeta serviceinriktat. Sist men inte minst, behöver du vara flexibel i ditt arbete för att kunna skapa de bästa förutsättningar för dig själv och andra.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

• Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
• Omfattning: Heltidsvikariat tom jan 2022
• Placering: Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Såhär beskriver Länsförsäkringar fastighetsförmedling sin verksamhet: Vi är en unik mäklare. Inte bara för att vi växer snabbast av alla utan för att vi är ett värderingsstyrt företag. Sedan starten 2006 har vi etablerat 180 bobutiker runt om i Sverige och idag är vi drygt 885 medarbetare. Tillsammans är vi ute på en fantastiskt spännande resa, där vi på några år har gått från noll till att bli Sveriges tredje största fastighetsförmedlare. Med kundägda Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings starka varumärke inom bank och försäkring i ryggen erbjuder vi både köpare och säljare en trygg fastighetsförmedling. När Svenskt kvalitetsindex frågar våra kunder om hur de upplever kontakten med oss får vi toppbetyg, faktiskt så bra att vi för femte året i rad utsågs till branschbäst i kundnöjdhet 2020!

Referens

15045745-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till