Jobbet Säljkoordinator inom livsmedel/FMCG har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljkoordinator inom livsmedel/FMCG publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en koordinerande roll mot Tilabs centrala kunder inom dagligvaruhandeln där du är spindeln i nätet och en naturlig kontaktyta både för kunder och internt i frågor som berör området sälj? Här får du möjligheten att växa in i rollen och få utrymme att lösa spännande utmaningar i nära kontakt med våra kunder. Är du en person som alltid ser lösningar och älskar att ge kunden högsta möjliga service? Då kommer du vara en viktig del av Geia Foods tillväxtsatsning!


Om tjänsten
Tilab är ett värmländskt företag som arbetar med import och distribution av livsmedel till den svenska dagligvaruhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri.

Tilab är en del av Geia Food A/S och har verksamheter i Danmark, Norge, Finland och Sverige. Geia Food A/S är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter ca 110 medarbetare med en omsättning på 1,7 miljarder DKK.
Vad som kännetecknar företaget är ett starkt kundfokus, starka partnerskap med leverantörer och fokus på innovation.

Då Tilab befinner sig i en tillväxtfas görs nu satsningen på nya roller och ansvarsområden på kontoret i Karlstad. Inom området för försäljning satsas det nu på en ny roll - säljkoordinator, där du kommer att anställas direkt av Tilab.

Arbetsuppgifter

• Agera koordinator för säljchef/KAM där du arbetar tätt med kunden och teamet i Karlstad för att på ett effektivt sätt lösa diverse utmaningar som ingår i området sälj.
• Vara den naturliga kontakten för Tilabs centrala kunder där du genom gott samarbete med övriga avdelningar på Tilab ger kunden bästa möjliga service.
• Ansvara för säljområdet i det interna arbetet som exempelvis uppstart av ny produkt.

Tjänsten passar dig som med ditt driv och dina idéer vill utvecklas i ett företag i stark tillväxt. Arbetet präglas av ett högt tempo där flera projekt löper samtidigt. Detta är något som motiverar dig då det höga tempot är just det du är ute efter!

Företaget osar entreprenörskap där du har stort inflytande över att utforma ditt ansvarsområde - endast du sätter gränserna!

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en genomförd gymnasieutbildning
• Har erfarenhet av en koordinerande roll sedan tidigare
• Är en person som gillar att bygga och vårda relationer genom snabb service och högt kundfokus.
• Gillar att få möjligheten att skapa och påverka sin vardag tillsammans med ett drivet och passionerat team.
• Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har en genomförd eftergymnasial utbildning inom projektledning/inköp/ekonomi/försäljning eller liknande.

Som person är du:

• Relationsskapande
• Serviceinriktad
• Problemlösande

Övrig information

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tilabs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Tilab International AB grundades 1996 och har sedan dess framgångsrikt utvecklat sin verksamhet som importörer och distributörer.

Tilab arbetar huvudsakligen med livsmedel inom FMCG och private label-utveckling. Kundbasen består utav de stora dagligvarukedjorna såsom Axfood, Coop, Bergendahls, Netto och ICA. Tillsammans med kunderna utvecklar och förverkligas nya produkter i täta private label-samarbeten.

Tillsammans med Geia står Tilab nu inför en ny spännande resa där man tillsammans har en unik möjlighet att ta verksamheten vidare mot nya nivåer. Med Geia i ryggen öppnas möjligheterna upp där satsningen på tillväxt står i fokus.

Referens

15040746-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till