Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljkoordinator / Kundkoordinator till Midland AB, Göteborg / Lerum jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljkoordinator / Kundkoordinator till Midland AB, Göteborg / Lerum på Säljpoolen

Säljkoordinator / Kundkoordinator till Midland AB, Göteborg / Lerum

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Säljkoordinator / Kundkoordinator
till vårt fina kontor i Nääs Fabriker

Midland AB marknadsför sedan 2015 ett effektivt och lönsamt affärsområde kallat Midman som ökar servicekundernas lojalitet till verkstäder. Kommunikationstjänsterna är under stark tillväxt. Sedan företagsstarten säljs Midland smörjmedel med Sveriges längsta motorgaranti, 10 år eller 50 000 mil, inklusive vägassistans. Kunderna är huvudsakligen bilverkstäder. Midland var även först på marknaden 2004 med regenerering av spillolja till nya basoljor som sparar CO2.

Arbetsuppgifter
Som sälj- och kundkoordinator kommer du hantera in- och utgående samtal med i huvudsak befintliga kunder. Du kommer ingå i ett säljteam där du supporterar säljarna på fältet. I tjänsten kommer det också ingå en projektledande roll kring uppstart av ett nytt affärssystem och ny webbshop samt uppdatering av produktrelaterad information.  

'Jag har jobbat på Midland sedan 2012. Midland är ett familjärt företag som ger medarbetare möjlighet att utvecklas inom sin kompetens och inom verksamheten. Alla kan engagera sig och gärna komma med idéer och funderingar. Alla kollegor är trevliga och hjälpsamma - tillsammans jobbar vi som ett bra team. Vi har ett jättefint kontor och våra lokaler ligger i fantastiska omgivningar kring Nääs Fabriker.'

Läs mer om vad Cecilia och Jonas har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Din profil
I denna roll har du ett stort antal kontaktytor. Vi värdesätter därför att du som söker är flexibel, nyfiken och en lagspelare då du kommer att samarbeta mycket med kollegor och kunder. Det är ett högt tempo med många snabba processer dagligen så att vara lösningsorienterad och noggrann är viktigt i denna roll.  

Kontakt och ansökan
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Nicklas Jonsson på 031-7045190.

Välkommen med din ansökan!

 

Your browser does not support the video tag.

Företagsbeskrivning
Sedan 2015 tillhandahåller företaget Midland AB ett mycket effektivt och lönsamt IT-system vid namn Midman. Affärsidén är att öka lojaliteten från servicekunder och fordonsköpare till serviceverkstaden. IT-lösningen är framgångsrik och under stark tillväxt. Midman utvecklas genom snabb produktutveckling med nya tjänster, se midman.se. Midland AB har två affärsområden: Midland smörjmedel och Midman IT-tjänster.

Läs mer på [ Link removed ] [ Link removed ]

Sökord: innesäljare, telefonsäljare, telefonförsäljare, support, kundservice, kundtjänst, säljare, försäljare, sälj, innesälj,

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: ebb5784fdc4b4d979a407029b3e6a7