Jobbet Säljkoordinator / Koordinator / Säljsupport till EquipmentLoop har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljkoordinator / Koordinator / Säljsupport till EquipmentLoop publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet från en koordinerade roll och trivs i en entreprenöriell miljö på ett växande företag? Är du dessutom noggrann och ordningsam? Som säljkoordinator på EquipmentLoop erbjuds du en bred och varierad roll som du har möjlighet att påverka.

Om företaget

EquipmentLoop är en digital plattform som hjälper bygg- och hyrbolag att öka både effektivitet och lönsamhet genom att förenkla processer och frigöra tid. De har utvecklat en digital lösning för företag att få full kontroll över sina in- och uthyrda verktyg och maskiner. Företagets historia börjar med ett stort intresse för hur ny teknologi påverkar, förenklar och förbättrar hur saker och ting kan göras. Målet är att sätta kraftfull och användarvänlig teknik i händerna på människorna som bygger framtidens städer. För med urbanisering som ökar världen över, kommer behovet av att kunna bygga smartare, snabbare och mer hållbart. EquipmentLoops vision är att rätt maskin ska vara på rätt plats i rätt tid, tack vare deras förenklade arbetssätt, digitala verktyg och smart datahantering. Genom att nyttja våra tillgångar mer effektivt kan vi alla bidra till att sänka byggkostnaderna, samtidigt som vi säkerställer att vi lämnar vår planet i ett bättre skick än vi fann det. Det är vad EquipmentLoop handlar om.

Arbetsuppgifter

Som säljkoordinator på EquipmentLoop har du ett brett och varierat ansvarsområde där du får möjlighet att lära känna hela verksamheten på djupet. Du tillhör försäljningsavdelningen och ansvarar för att koordinera och stötta säljarna i säljprocessen. I dialog med säljarna har du ett övergripande ansvar för att säkerställa att samtliga delar inom projekten är på plats inför uppstart med nya kunder. Vidare är du även delaktig i hantering och administration av marknadsföringskampanjer kopplat till kampanjutskick. Då detta är en ny roll har du stor möjlighet att påverka den utifrån dina egna preferenser och intresseområden.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning • Arbetslivserfarenhet från en administrativ och/eller koordinerande roll • Goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska För att lyckas i rollen är du en person med ett stort servicetänk och trivs i en roll där du får hjälpa dina kollegor. Du är duktig på att prioritera och strukturera ditt arbete och har förmågan att ta egna initiativ. Vidare är du är organiserad och administrativt lagd samt trivs med varierande arbetsuppgifter. Då du kommunicerar mycket internt är du kommunikativ och anpassningsbar inför olika människor och uppgifter och har en förmåga att skapa relationer som bidrar till bra samarbete på din arbetsplats.

Övrig information

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos EquipmentLoop. Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/ Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: säljassistent, säljkoordinator, sälj, försäljning, koordinator, assistent, säljsupport, admin, administration, administratör, support, heltid, stockholm, administration, bygg, byggbranschen, digitala lösningar, IT-lösningar, IT-lösning

Referens

2523901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till