Jobbet Säljkoordinator / Koordinator / Försäljning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljkoordinator / Koordinator / Försäljning publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en koordinerande och administrativ roll där din känsla för service kommer väl till pass? Är du duktig på att skapa struktur och ordning? Vi söker dig till ett globalt företag där du får ta del av hela säljkedjan.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Bravura söker en säljkoordinator för ett globalt företag som designar, producerar, importerar och marknadsför skriv-, säsongs- och presentartiklar. Företaget är marknadsledande i Norden och dess återförsäljare hittar du huvudsakligen i detaljhandeln. Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Arbetsuppgifter

Som säljkoordinator har du övergripande ansvar för säljkedjan med start från säljare, produktion vidare till leverans hos återförsäljare. Du arbetar nära säljfunktionen och koordinerar och stöttar säljarna i de administrativa delarna av säljprocessen samt har direktkontakt med återförsäljare över mail och telefon. Vidare samarbetar du även med funktioner som inköp- och produktavdelning. Detta är en tjänst för dig som är intresserad av hela säljkedjan, där du har många kontaktytor och varierade arbetsuppgifter.

Formella krav

• Avslutad gymnasieutbildning • Arbetslivserfarenhet inom försäljning eller service • Tidigare erfarenhet av en administrativ roll • God system- och datavana, meriterande med god kunskap i Excel • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska Vi tror att du som söker trivs i en roll där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående Plats: Göteborg Lön: Enligt överrenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: säljkoordinator, sälj, koordinator, order, orderkoordinator, KAM, KAM-koordinator, key account coordinator, administration, Jeeves, QlikView, Excel, omgående, heltid, Göteborg

Referens

2686601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till