Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljdriven konsultchef till Randstad i Trollhättan jobb i Trollhättan på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljdriven konsultchef till Randstad i Trollhättan på Randstad AB

Säljdriven konsultchef till Randstad i Trollhättan

Randstad AB Trollhättan, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi på Randstad arbetar med att erbjuda människor sina drömjobb. Det gör ditt jobb som säljande konsultchef extra viktigt. Brinner du för försäljning och har med dig en utbildning inom ekonomi, HR eller försäljning kan du vara personen vi söker! Vi behöver dig som är intresserad av att bygga hållbara kundrelationer, steg för steg. 
 Vi säljer, bemannar och rekryterar för både korta och långa uppdrag, skapar nya karriärer och hjälper våra kunder att nå sin fulla potential. Hos är teamwork och samarbete väsentligt för att lyckas. 
 Du, i tätt samarbete med ditt team, måste tillsammans arbeta med mycket energi, glädje och driv för att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter på bemanningsmarknaden då rollen innebär självständigt säljarbete mot befintliga och nya kunder med stort fokus på att skapa hållbara affärer.ansvarsområde.

I rollen som säljande konsultchef kommer du ges möjlighet att arbeta mot våra kunder inom segmentet för tjänstemän i Trollhättan med omnejd.
 Du kommer att arbeta i en vardag präglad av tempo och i en roll med stor variation, där du arbetar med att både bearbeta potentiella kunder och att växa befintliga kunder. Du har eget kundansvar men även med att löpande kontakt med kandidater och befintliga konsulter. 
 Tillsammans med ditt team driver du hela rekryteringsprocesserna, från kravprofil och annonsering till intervju och kandidatpresentation. Rollen ställer krav på ett stort engagemang och god struktur i kombination med öppenhet och flexibilitet i relation till ditt dagliga arbete.
 
 Nedan följer ett urval av dina arbetsuppgifter:
 • Prospektering, nykundsbearbetning, merförsäljning och relationsbyggande gentemot nya och befintliga kunder. 
 • Prissättning, offerter och upprättande av kundavtal.
 • Rekrytering, anställning och uppföljning av konsulter.
 • Medarbetarsamtal, lönesamtal och personalansvar av konsulter.  

arbetstider.

Tjänsten omfattar heltid tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. kvalifikationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du engagerad, positiv, med stort hjärta och intresse för människor. Kanske är det därför du är så framgångsrik inom försäljning?
 Du är nämligen trygg i vad du, ditt team och konsulter kan erbjuda i form av såväl nytta som värde. På så sätt gör vi skillnad och goda konsult- och kundrelationer kommer på köpet. 
 
 I dig ser vi kollegan som är målmedveten och tävlingsinriktad men saknar vassa armbågar. Du är hellre hjälpsam, entusiasmerande och vågar. Är du dessutom resultatorienterad, strukturerad och vill nå nya höjder? Då kommer du att trivas hos oss. 
 
 Vi tror att du som söker har en akademisk utbildning inom personal, ekonomi och/eller försäljning med ca 2-3 års arbetslivserfarenhet, alternativt att du har motsvarande arbetslivserfarenhet från bemanningsbranschen och brinner för försäljning. 
 
 Du har med fördel branscherfarenhet, ett lokalt nätverk och/eller tidigare arbetat med olika roller inom White collar-segmentet. Goda kunskaper i såväl svenska och engelska krävs för att hantera rollen då vi möter både kunder och kandidater på båda språken och dessutom arbetar i en internationell organisation.

B-körkort är ett krav.ansökan.

Urvalsprocessen sker löpande med sista ansökningsdag 2021-08-31. Tack vare den löpande urvalsprocessen kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

Säljdriven konsultchef till Randstad i Trollhättan
Randstad AB Trollhättan Deltid
Konsultchef till randstad i göteborg
Randstad AB Göteborg Deltidsanställd
Konsultchef med stark entreprenörsanda
Randstad AB Kristianstad Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351197