Jobbet Säljcoach/ kvalitetsansvarig / direktförsäljning / Sales Coach har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljcoach/ kvalitetsansvarig / direktförsäljning / Sales Coach publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet från direktförsäljning? Är du van att coacha och leda säljpersonal? Nordic Green Energi söker nu dig som brinner för kvalitativ försäljning.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Nordic Green Energy. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Nordic Green Energy är en starkt växande leverantör av grön el från förnybara energikällor som vatten, vind och sol. Tillsammans med deras moderbolag, Troms Kraft, och deras dotterbolag i Finland har de redan idag en stark position i Norden med kunder bland såväl hushåll, företag, föreningar och offentliga verksamheter. Genom att möta kundens förväntan på flexibilitet, förutsägbarhet och hög servicegrad med prisvärda, moderna och miljöriktiga lösningar upplever de ett växande intresse för Nordic Green Energys produkter.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljcoach har du ett nära samarbete med dina kollegor på avdelningen för konsumentmarknad. Du kommer vara drivande i Nordic Green Energys ökade kundfokuserade satsning. Du ansvarar för att utveckla närvaron och aktiviteten hos Nordic Green Energys befintliga återförsäljare samt för uppföljning och kravställning utifrån olika KPIer. Vidare ansvarar du för att få direktförsäljningsbolagen att öka försäljningen genom coachning och stöttning. Säljkanalerna är inom telesales, fältförsäljning och dörrförsäljning. Som säljcoach ansvarar du för att säkerställa en hög säljkvalitet i kundbemötandet och säkerställer löpande hur företagets externa säljbolag genomför säljsamtal/säljmöten. Detta genom att lyssna på genomförda samtal men även följa med på fysiska möten. Vidare ansvarar du för att uppföljning av eventuella anmälningar till konsumentverk samt energimarknadsbyrå och du fungerar även som kundombudsman. I rollen förekommer det även en del resande inom Sverige.

Formella krav

• Erfarenhet från direktförsäljning/kundtjänst • Erfarenhet av abonnemangsdriven konsumentaffär • Van att coacha och leda säljpersonal • Erfarenhet av elbranschen är meriterande • Erfarenhet av att driva försäljningen via Winback är meriterande • B-körkort • Grundläggande kunskaper i Officepaketet • Flytande svenska i tal och skrift För att trivas i hos Nordic Green Energy och i rollen brinner du för kvalitativ försäljning. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt samtidigt som du arbetar tätt med kollegor, kundservice och olika försäljningspartners, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga. Då du i rollen har många olika kontaktytor förstår du vikten av god kommunikation och du har förmågan att uttrycka dig tydligt och välformulerat. Som person är du hjälpsam och du ställer upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Vidare ser vi att du har förmågan att leda och motivera andra och få med dig andra människor för att skapa goda resultat

Övrig information

Start: Oktober Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: säljkvalitet, återförsäljare, kundservice, direktförsäljning, elbranschen, miljö, hållbarhet, säljcoach, coach, säljledare, sales coach

Referens

2843301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till