Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljchef-Växjö jobb i Växjö på Sector Alarm AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljchef-Växjö på Sector Alarm AB

Säljchef-Växjö

Sector Alarm AB Växjö, Kronobergs län Heltid

Är du en person som drivs av resultat? Har du förmågan att få andra att prestera på toppen av sin förmåga inom försäljning? Är du vår nästa talang och blivande Säljchef i Växjö?
Sector Alarm befinner sig i en expansiv fas och mycket är på gång. Under hösten gör vi en nysatsning inom vår säljkår där målet är att öppna upp åtta nya kontor i städer runt om i Sverige och kanske är det du som är vår nästa ledare.

Vem är du som lyckas?
Du drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har förmågan att inspirera dina medarbetare och coacha dem till att utvecklas och förbättras. Det är därför meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap, men viktigast är förstås att du besitter rätt ledaregenskaper och brinner för försäljning.

Vad gör du som Säljchef?
Vi hjälper dig att bygga ditt dream-team av säljare för att du sedan ska ansvara för försäljningen i Växjö med omnejd. Ni bokar och genomför kundbesök hemma i kundens bostad. Du coachar och stöttar dina säljare till att utvecklas och prestera på topp. I tjänsten ingår eget budgetansvar. För att nå de uppsatta målen behöver du ligga nära och finnas tillgänglig ute på fält – och inte minst fira framgångarna ni gör tillsammans längs med vägen!

Kvalifikationer
Eftersom vi jobbar inom säkerhetsbranschen har vi krav på att du är prickfri i polisens belastningsregister. Du behöver tala flytande svenska samt inneha B-körkort. Du behöver även kunna arbeta obehindrat eftermiddag/kväll då våra arbetstider är anpassade till när våra kunder är hemma.

Vad kan vi erbjuda dig?
• Förmånlig lön, med fast och rörlig del
• Stora möjligheter att utvecklas och klättra inom företaget
• Utbildning i Sector Sales Management Program
• Ansvar för ett lokalt säljkontor
• Ett företag som satsar på sin personal
• Hög arbetsglädje!

Ansökningar bearbetas löpande och intervjuer hålls därefter, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta vår Rekryteringsspecialist Linnéa Hellström 0733759407

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?