Jobbet Säljassistent till kund i Kista har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljassistent till kund i Kista publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du en hög servicegrad och tidigare arbetat som säljassistent? Då kan du vara den jag söker! Poolia söker en säljassistent till vår kund i Kista. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och pågår till april men med chans till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I din roll som säljassistent kommer ditt huvudsakliga arbete bestå av administrativa arbetsuppgifter inom B2B Sales Operation. Du kommer bland annat:
•koordinera utbildningar
•hjälpa till med datamigrering i samband med byte av CRM-system
•koordinera order/offerter
•supportera säljare med diverse administrativa uppgifter
•kundbearbetning


Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och som har arbetat i en likande roll i minst två år. Du har en god administrativa förmåga och du har mycket goda kunskaper i Office-paketet. Det är meriterande om du har kunskap i Salesforce samt SharePoint. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift.

För att lyckas i denna roll är du servicesinnad och har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du trivs i en koordinerande- och supporterande roll där du dagligen har dialog med många olika intressenter.

Du kan tidigare ha arbetat som säljadministratör, säljkoordinator eller administratör.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Referens

55869

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till