Jobbet Säljare/Utbildningssamordnare till Svensk Uppdragsutbildning! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Säljare/Utbildningssamordnare till Svensk Uppdragsutbildning! publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag
Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vi söker för kunds räkning en Säljare/ Utbildningssamordnare för en direktrekrytering till Svensk Uppdragsutbildning i Stockholm.

Information om uppdraget:

Svensk Uppdragsutbildning är ett utbildningsföretag som erbjuder kompetensutveckling för vuxna i arbetslivet. Svensk Uppdragsutbildning tror att rätt praktisk och teoretisk kunskap i en god arbetsmiljö ökar effektiviteten och resultaten. Företaget vill verka för människors säkerhet och utvecklingsmöjligheter på arbetsplatsen genom att tillhandahålla rätt kunskap inom den fysiska och psykiska arbetsmiljön, bland annat inom områden som El, Bygg & Anläggning, Transport och Arbetsmiljö. De erbjuder både öppna och företagsinterna utbildningar. Respekt, omtanke och samarbete är värdeord som genomsyrar arbetet i organisationen.

Svensk Uppdragsutbildning är nu inne i en stark tillväxtfas och söker därför två nya kollegor till Stockholm där de ska öppna ett nytt kontor. Det finns i dagsläget en säljare på plats i Stockholm, huvudkontoret är beläget i Hässleholm. I rollen som Säljare/ Utbildningssamordnare ansvarar du för försäljningen av utbildningar i Stockholmsområdet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

- Prospektering och bokning av möten
- Bearbetning av befintliga kunder
- Genomföra försäljningsmöten

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund. I tjänsten får du en fast månadslön och en provision baserat på din omsättning månadsvis. Tjänsten inleds med en provanställning på sex månader och har därefter för avsikt att gå över till en tillsvidareanställning. Arbetet är på heltid, ca 40 timmar i veckan. Tjänsten startar när vi har hittat rätt person för jobbet. När du som säljare kommit in i rollen finns det möjlighet till tjänstebil.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för försäljning och drivs av att göra bra resultat. För att vara aktuell för tjänsten har du en fullständig gymnasieutbildning och gärna erfarenhet från försäljning inom el, bygg eller transport. Du kommunicerar obehindrat på svenska. Som person är du driven, resultatinriktad, framåt och duktig på att ta egna initiativ. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av någon av företagets utbildningsområden (Bygg, EL, VVS, Skog eller Transport). Då du kommer ha stort eget ansvar är det viktigt att du är självgående och vågar ta för dig. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40559

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Kassapersonal - Retail Knowledge, Stockholm Stockholm Retail Knowledge
Kravhandläggare till American Express! Stockholm Academic Work
Flera juniora ingenjörer till Rejlers Stockholm Academic Work
TV-deltagare - Extrajobb. Gravid? Stockholm Statist.se
Redovisningschef till Klintberg & Way Stockholm Mpya Finance AB
Drifttekniker / Citrix Stockholm Total Resurs AB
Applikations-DBA Stockholm CGI

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn031 - Stockholm).