Jobbet Säljare till Viega Sverige, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare till Viega Sverige, Göteborg publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Säljare
Göteborg

Vill du jobba i ett ekonomiskt mycket starkt och expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter?

I rollen som säljare hos Viega kommer du att tillbringa dina arbetsdagar på fältet. Du utgår från vårt kontor i Göteborg. Din region är västra Sverige (Halmstad, Göteborg, Örebro, Karlstad) så du får räkna med övernattningar i tjänsten. Du rapporterar till försäljningschefen som också är placerad i Göteborg.

Rollen innebär aktiv bearbetning av nya kunder och att utveckla våra befintliga kunder genom att besöka installatörer, konsulter och grossister. Arbetsuppgifterna innefattar projektförsäljning, löpande teknisk back up, after sales service samt rådgivning omkring energibesparande och miljömedvetna VVS-tekniska lösningar. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor.


'Är du affärsdriven och värdesätter både laget och jaget tror jag att du verkligen att du kommer att trivas hos Viega. Tycker du dessutom att det bästa som finns är att vara ute hos våra kunder så är det ännu bättre.

Hos oss på Viega får du arbeta självständigt i ett stort globalt bolag och du blir en del av en Nordisk organisation. För rätt person finns det en fantastisk möjlighet till personlig utveckling i ett marknadsledande bolag där framåtanda och kvalitet står i fokus.'  

Håkan Kronlund, Försäljningschef Sverige

Din bakgrund

  • Du har din bakgrund inom VVS-branschen
  • Har du erfarenhet av fältförsäljning ser vi det som en fördel
  • Minst gymnasieutbildning
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. Vårt koncernspråk är engelska
  • Självfallet har du körkort

Personliga egenskaper

  • Som säljare är du en typisk jägare med ett starkt driv
  • Du har viljan och förmågan att skapa goda resultat
  • Du är självgående men arbetar bra i team
  • Du har ett genuint tekniskt intresse

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund, 031 - 704 51 92. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Viega A/S etablerades 2001 och är ett dotterbolag till Viega GMBH & Co KG i Tyskland. Viega är representerade i mer än 60 länder. Viega A/S med huvudkontor i Danmark (Birkeröd) fungerar idag som ett kompetenscenter för de nordiska länderna, där region Sverige etablerades år 2002. Viega är en familjeägd verksamhet etablerad 1899 som vidhåller en stark familjekultur, innovativa medarbetare och en professionell dialog med kunderna. Viega har idag ca 3.500 medarbetare. Med mer än 16.000 artikelnummer är verksamheten idag marknadsledande inom vattenförande installationsteknik, och har tre strategiska marknadsområden: avloppsteknik, systemteknik och installationsväggs- och cisternteknik. Vill du veta mer om Viega, gå in på www.viega.se 

J2W: CB2

Referens

252329a8d5bb4a648ba7e701a0892a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till