Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Verisure i Linköping jobb i Linköping på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Verisure i Linköping på TNG Group AB

Säljare till Verisure i Linköping

TNG Group AB Linköping, Östergötlands län Heltid

Är du bra på att skapa relationer? Och vill du jobba som innesäljare? Sök tjänsten hos Verisure i Linköping redan idag!

I rollen som innesäljare hos Verisure kommer du till ett team som arbetar för att behålla de befintliga kunderna. Här finns möjligheten att jobba på tre olika säljavdelningar: kunder som flyttar, kundvård samt kunder som skulle behöva uppgradera sina system.

Verisure har en positiv anda och tror på det de gör. De är stolta över att jobba på ett företag som är branschledande och som har de nöjdaste kunderna! Vill du vara med på resan?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För rollen som innesäljare får du en gedigen introduktion och daglig coachning. Eftersom du är en person som gillar att utmana dig själv och överträffa mål, så kommer du trivas i en organisation som inte sätter några tak för hur långt du kan nå. I Verisures generösa provisionssystem finns ingen maxgräns och du får därmed stora möjligheter att påverka din egen lön.

Det finns även goda utvecklings- och karriärmöjligheter både lokalt och internationellt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På två av avdelningarna är det mest inkommande samtal från befintliga kunder. På avdelningen för uppgraderingar ringer vi till befintliga kunder.

I dina samtal är du duktig på att läsa av människor och anpassa din kommunikation.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I den här tjänsten kommer du till ett gäng med hög energinivå och som har tävlingar på olika nivåer hela tiden. Sammanhållningen på jobbet är en av flera fördelar med arbetsplatsen! 

Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag, vilket innebär att det krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställningen kan påbörjas.

VEM ÄR DU?

Vi letar efter dig som strävar efter att nå utmanande mål och som övervinner hinder och utmaningar med hjälp av optimism. Du är duktig på att skapa kontakt, kan läsa av människor och bekräfta deras känslor och situation. Du försöker ständigt förbättra dig själv, ber om feedback och är öppen för konstruktiv kritik.

Vi ser även att du är bra på att arbeta strukturerat, för att på så sätt kunna hålla ett högt arbetstempo. Det är meriterande om du har tidigare försäljningsvana.

Du har även god datorvana, är obehindrad i svenska och har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Urvalet sker sporadiskt under vecka 29-32 då vi har semester. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare fr o m vecka 33. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3ED70AF531ED4C0D9DFBD08F159F6DCB