Jobbet Säljare till Vedum Kök & Bad i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Säljare till Vedum Kök & Bad i Malmö publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vedum Kök & Bad har nyligen utsetts till Superföretag 2018 av Veckans Affärer. Vill du vara med och bidra till den fortsatta tillväxten? Vedum söker just nu en engagerad säljare som kan ge professionell rådgivning och planering till Vedums kunder för att de ska kunna förverkliga sina köks och badrumsdrömmar och därmed skapa nya drömboenden. På Vedum erbjuds du varierande arbetsdagar tillsammans med en positiv arbetsgrupp. Välkommen in med en ansökan omgående då urval sker löpande.

Vedum Kök & Bad utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer inredning för kök, badrum, tvättstuga och förvaring. Företagets värderingar står för hållbar design, funktion och kvalitet. Vedum är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch och arbetar för att ge sina kunder bästa möjliga service genom professionell rådgivning, planering samt uppritning i köksritningsprogrammet Winner Bizz. Academic Work söker för Vedums räkning en säljare till utställningen i Malmö. Du kommer att arbeta i Vedums fräscha lokaler i centrala Malmö som är beläget ett stenkast från Drottningtorget.

Varje arbetsdag inleds med en gemensam frukost med teamet. Teamet som du kommer att ingå i består av 4 säljare och kännetecknas av en sammansvetsad laganda och en passion för inredning. På Vedum erbjuds du utveckling i din befintliga roll genom att exempelvis åka på säljutbildningar på huvudkontoret. Men framförallt kommer du att få kontinuerlig feedback av din framtida chef genom månadsvisa uppföljningsmöten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vedums önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Kandidatprofil

Som säljare kommer du arbeta efter en individuell årsbudget i Vedums utställning i Malmö och ansvara för försäljning av kök-, badrums- och tvättstugeinredning samt vitvaror, skjutdörrar m.m. till deras konsumentkunder och avtalskunder för renovering samt nybyggnation. Du kommer ha fortlöpande dialog med Vedums husfabrikskunder och möta kunder i utställningen för att vägleda dem vid val av snickerier m.m. när de bygger sitt drömhus. Vidare kommer du även möta konsumenter som planerar att byta t.ex. sitt kök i befintligt boende samt övriga Vedumkunder.

Säljcyklerna har varierande ledtider och det krävs att du är strukturerad och noggrann för att löpande upprätthålla bra dialoger med kunderna. Beroende på vilken typ av kund du hjälper tillkommer olika typer av administration kopplat till försäljningen som exempelvis sammanställa offerter och uppritning m.m.

Tjänsten passar dig som söker efter en stabil arbetsplats och vill tillhöra ett engagerat team på 4 personer där man är måna om varandra och att tillsammans uppnå uppsatta mål. Vedum lägger fokus på att skapa en miljö och kultur som får deras medarbetare att må bra och växa både som människor och i sin roll.

* Har minst gymnasial utbildning
* Har minst 1-3 års erfarenhet av att arbeta med kundrelationer och kundbemötande
* Talar svenska och engelska obehindrat då kommunikation med kunder sker på båda språken
* Har goda kunskaper i Officepaketet
* Har B-körkort

Det är meriterande om du arbetat inom liknande bransch sedan tidigare eller har en eftergymnasial utbildning inom sälj eller inredning. Vidare är det även meriterande om du är obehindrad i danska då vissa kunder kommunicerar på danska.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. Som person är du noggrann och ansvarstagande i ditt arbetssätt då du självständigt kommer ansvara för dina kunder och olika projekt. För att passa in i rollen krävs det att du utstrålar en trygghet och stabilitet i dina rådgivande samtal med kunderna. Du skapar och upprätthåller kundrelationer med en hög kommunikativ förmåga på ett självklart och långsiktigt sätt. Då det är en tight arbetsgrupp med mycket dialog emellan varandra är det viktigt att du har en bra samarbetsförmåga och är hjälpsam för att tillsammans föra Vedums utställning i Malmö framåt. Din personlighet är avgörande för tjänsten och för att trivas och lyckas behöver du vara en engagerad och positiv person med ett målinriktat och drivet förhållningssätt.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Schema: rullande schema där du varannan vecka arbetar måndag-lördag och varannan vecka måndag-torsdag
* Lön: Fast lön
* Placering: Malmö
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15018137-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till