Jobbet Säljare till vår kund i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare till vår kund i Uppsala publicerad av Poolia

Jobbet utgår om 3 dagar
Deltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


Vi söker nu en driven och engagerad säljare till vår kund i Uppsala. Tjänsten beräknas tillsättas omgående och pågå i sex månader, med möjlighet till förlängning. Uppdraget är på deltid, upp till 50%, och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Vår kund arbetar inom vattenrening och säljer avhärdningsfilter. Deras produkter riktar sig mot både villaägare och storkök verksamma inom privat och kommunal verksamhet. I denna roll kommer du arbeta med att sälja in företaget och deras produktkatalog till både nya, befintliga och tidigare kunder inom VVS-området.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsuppgifter kommer främst innefatta att kontakta nya kunder för att sälja in företaget, deras produkter och produktkatalog. Du kommer även kontakta befintliga och tidigare kunder för att stämma av kring nya behov.

Vem är du?
Vi ser att du som söker är en framåt och driven person, du är social och trivs med telefonen som arbetsverktyg. Du är kontaktsökande och har en god förmåga att skapa relationer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning, det är även meriterande om du har erfarenhet eller kunskaper inom VVS-området.

I denna roll kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om verksamheten
Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Referens

57343

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till