SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till TPS Rental Systems AB, Väst Sverige jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Säljare till TPS Rental Systems AB, Väst Sverige på Säljpoolen

Säljare till TPS Rental Systems AB, Väst Sverige

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du hjälpa den tillverkande industrin att utveckla hantering / transport av flytande produkter? Trivs du med ett operativt och självständigt arbete? Då kan du vara rätt person för oss! 

Vi söker nu en

Säljansvarig 
Norden

Vi söker en erfaren och driven person med erfarenhet av industriell försäljning som kommer ansvara för ett nytt produktsegment. Du kommer att bearbeta den tillverkande industrin som är i behov av förvaring/transport av vätskor. Som säljansvarig ansvarar du för hela säljprocessen från relationsbyggande och projektförsäljning till uppföljning av projekten. Du rapporterar till den Svenska VD´n och utgår från vårt kontor i Alingsås eller via hemmakontor i Göteborgsregionen. 

Vi söker dig som 
Vi tror att du har erfarenhet från förpacknings-, transport-, eller logistikindustrin med förmåga att arbeta strukturerat med komplexa säljcykler. Du är van att arbeta projektbaserat där du är den drivande faktorn. Du är en god förhandlare med förmågan att vårda och utveckla goda och långsiktiga affärsrelationer. Då arbetet handlar om relationer är det viktigt att du är en duktig kommunikatör. Du har förmågan att analysera siffror och omvandla det till affärsmässig nytta i dina beslut.

Arbetet som säljansvarig är operativt och innebär resor i Norden samt Baltstaterna. Du bör räkna med ca 50 övernattningar per år. Du är en kreativ problemlösare som gillar att koordinera, prioritera och göra uppföljningar. Du kommer att ha budgetansvar och arbeta mycket självständigt med dina uppdrag. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Vi erbjuder dig 
Ett spännande och utvecklande arbete i en expansiv internationell koncern. Hos oss får du en nyckelroll som kommer vara avgörande för det nya affärsområdets tillväxt. I denna roll får du möjligheten att skapa och driva affärer framåt. Stora möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och vara en del av ett kompetent säljteam. Du blir en del av ett innovativt och framåtlutat bolag med produkter i premium segmentet. Företaget erbjuder bra förmåner.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på 031-7045190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget 
TPS är ett globalt företag som tillhandahåller förpackningslösningar med IBC-container, bag-in-box-påsar och utrustning för fyllning och tömning. Vi finns i många länder för att serva våra kunders lokala och internationella logistikkedjor. 

TPS har blivit ett framgångsrikt företag tack vare vår förmåga att tillhandahålla de bästa lösningarna: 

  • Kostnadseffektivt och flexibelt genom att hyra eller köpa container 
  • Teknisk support med TPS industrispecialister 
  • Hållbara paketeringslösningar med återanvändbara, säkra bag-in-box-system 
  • Konkurrenskraftiga priser, högkvalitativa container, utrustning och tillbehör direkt från en och samma leverantör 

Vårt uppdrag
'Att förenkla logistikkedjor' vilket innebär att våra kunder får de bästa och mest kostnadseffektiva produkterna och tjänsterna på marknaden. Vid samarbete med TPS kan företaget förvänta sig kostnadseffektiva fördelar.

Your browser does not support the video tag.

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 91a793985c1b454eb37e8d32920636