Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till TOOLS Sverige AB, Söderhamn jobb i Gävle på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till TOOLS Sverige AB, Söderhamn på Säljpoolen

Säljare till TOOLS Sverige AB, Söderhamn

Säljpoolen Gävle, Gävleborgs län Heltid

 

Vi växer och stärker vårt säljteam och söker nu 

Säljare Förråd
till Söderhamn

 

Arbetsbeskrivning
Som förrådssäljare hos oss är du en nyckelspelare hos kunder som har direktförsörjning av förbrukningsartiklar till deras arbetsplatser genom förråds-, skåps-, och/eller containerlösningar. Din uppgift blir att se till att dessa underhålls, inventeras och fylls på kontinuerligt efter kundens önskemål.

Din uppgift blir också att fånga upp förfrågningar, och identifiera nya affärsmöjligheter och lösningar för kunden. Du arbetar nära kundansvariga inne- och utesäljare för att säkerställa affären och kundens behov på bästa sätt. Arbetet passar dig som trivs i en varierande vardag där du får arbeta både administrativt och operativt ute hos kund.

Tillsammans med kundansvarig utesäljare kommer du jobba med att identifiera behov och nya affärsmöjligheter tillsammans, samt utveckla och etablera en långvarig relation med kund.

Du utgår hemifrån och rapporterar till distriktansvarig säljchef. Din boendeort är i Söderhamn med omnejd.


'Jag har jobbat på Swedol sedan 2010 som bl.a. Butikschef och utesäljare och nu som säljledare sedan 2018. Mitt jobb som säljledare på Swedol är väldigt stimulerande och varierande. Som säljledare jobbar jag nära säljarna och stöttar och hjälper dem till bra affärer och avtal. Jag tror att man ska vilja vara ”Spindeln i nätet” för att trivas med det här jobbet. 

Det ställs höga krav på både oss som säljchefer och även på säljarna. Swedol är ett företag som ständigt är i utveckling och ständigt strävar framåt, det gillar jag. Vi har högt i tak och fokuserar på vår värdegrund ”Enkelt, Proffsigt, Hjärta, Driv”.

Det finns en enkel förklaring till varför jag jobbar på Swedol och det är att Swedol är en fantastisk arbetsplats med många bra kollegor både runt om i landet och på HK, det gör arbetsdagarna bra och givande.' 

- Mattias Sandström, Säljledare Öst

Din profil 

  • Du har tidigare erfarenhet inom försäljning, gärna från branschen eller närliggande bransch
  • Du är självgående, arbetar strukturerat, noggrant och ser dig själv som en lagspelare som förstår vikten av samarbete
  • Du är kundfokuserad, förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska
  • Du har B-körkort

Vi erbjuder
Bolaget står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ingå i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak, vi arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå. Vi har marknadsmässiga och förmånliga villkor. Tjänsten är en heltidsanställning.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Julia Derblom på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

249779458 from [ Link removed ]  on [ Link removed ] .

TOOLS är en del av Momentum Group som är en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Sedan 1 april 2020 är Swedol en del av Momentum Group och bildar tillsammans med TOOLS ett gemensamt affärsområde för verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd. Den sammanslagna koncernen omsätter drygt 9 miljarder SEK per år, varav det sammanslagna affärsområdet för verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd svarar för cirka 8 miljarder SEK. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. 

TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar.

Swedol är multispecialisten på verktyg, yrkeskläder och skydd. Vi erbjuder ett brett kvalitetssortiment av produkter, tjänster, verkstad och rådgivning för yrkesfolk– allt på ett ställe. Kunderna finns huvudsakligen inom bygg och anläggning, industri och verkstad, åkeri och transport, jord- och skogsbruk och offentlig service.

Mer information om samgåendet kan du läsa om på [ Link removed ] .

Sökord: försäljare, försäljning, utesälj, utesäljare, fältsäljare, byggsäljare,J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 74f762bfa73c463398cd3a211f1c17