Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Säljare till TOOLS, Skellefteå job in Skellefteå at Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Säljare till TOOLS, Skellefteå på Säljpoolen

Säljare till TOOLS, Skellefteå

Säljpoolen Skellefteå, Västerbottens län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vi växer och stärker vårt säljteam och söker nu 

Kundansvarig säljare / utesäljare
Skellefteå

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en riktigt vass utesäljare med utgångspunkt från vår enhet i Skellefteå. Som kundansvarig utesäljare kommer du självständigt att planera och genomföra kundbesök utifrån uppsatta mål. Du har kund-, volym- och resultatansvar för utvalda företag och driver säljaktivitet mot dessa. Rollen innebär att du aktivt kommer bearbeta och utveckla både befintliga och nya kundrelationer, samt definiera och utveckla kundernas behov. Du kommer ha ett nära samarbete med dina Swedol- och Grollskollegor och i teamet ingår även innesäljare, tillsammans ser ni till att era kunder får den bästa servicen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en erkänt duktig säljare med dokumenterat goda säljresultat. Du har minst gymnasiekompetens och gärna god teknisk förståelse. Erfarenhet från industribranschen eller likvärdig bransch är starkt meriterande. Vi ser att du tidigare haft kundansvar, att du är en van förhandlare och gärna tar initiativ och beslut. Meriterande är om du har erfarenhet av att sälja konceptlösningar mot industri, offentlig förvaltning och bygg. Då du kommer att resa i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vem trivs här?
Vi söker dig som är energisk, utåtriktad och är duktig på att etablera och upprätthålla relationer. Du har ett stort driv, engagemang och intresse för att göra affärer och att sälja. Du har god initiativförmåga, är resultatorienterad och sätter upp höga mål och strävar efter att uppnå dem. Du är självgående och van vid att strukturera upp och ta eget ansvar för dina uppgifter och driver processer framåt. Du förstår också vikten för att arbeta tillsammans med kollegor för att uppnå bästa resultat.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Marie Gummerus på telefon 08-514 81 642 eller Julia Derblom på 08-514 81 644. Urval och intervjuer sker löpande. 

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

249779458 from [ Link removed ]  on [ Link removed ] .

TOOLS är en del av Momentum Group som är en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Sedan 1 april 2020 är Swedol en del av Momentum Group och bildar tillsammans med TOOLS ett gemensamt affärsområde för verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd. Den sammanslagna koncernen omsätter drygt 9 miljarder SEK per år, varav det sammanslagna affärsområdet för verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd svarar för cirka 8 miljarder SEK. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. 

TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar.

Swedol är multispecialisten på verktyg, yrkeskläder och skydd. Vi erbjuder ett brett kvalitetssortiment av produkter, tjänster, verkstad och rådgivning för yrkesfolk– allt på ett ställe. Kunderna finns huvudsakligen inom bygg och anläggning, industri och verkstad, åkeri och transport, jord- och skogsbruk och offentlig service.

Mer information om samgåendet kan du läsa om på [ Link removed ] .

Sökord: försäljare, försäljning, utesälj, utesäljare, fältsäljare, byggsäljare,J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Säljare till TOOLS, Skellefteå
Säljpoolen Skellefteå Heltidsanställd
Intresseanmälan för arbetssökanden i Skellefteå
Lernia Västerbottens län - Skellefteå Heltidsanställd
Ej angett
Personal Shopper - Twilfit, Skellefteå
Retail Knowledge Västerbottens län - Skellefteå Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 987aeec41ec442f890e77d3a3f7d4c