Jobbet Säljare till TOOLS, Kristianstad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare till TOOLS, Kristianstad publicerad av Säljpoolen

Full-Time
Kristianstad

Arbetsbeskrivning

Kundansvarig utesäljare
Kristianstad

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en riktigt vass utesäljare med utgångspunkt från vår enhet i Kristianstad. Som kundansvarig utesäljare kommer du självständigt att planera och genomföra kundbesök utifrån uppsatta mål. Du har kund-, volym- och resultatansvar för utvalda företag och driver säljaktivitet mot dessa. Du kommer aktivt att bearbeta och utveckla både befintliga och nya kundrelationer, samt definiera och utveckla kundernas behov. Som utesäljare kommer du även arbeta tätt tillsammans med ett team bestående av innesäljare och förrådssäljare och koordinera dessa för att dina kunders bästa.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en erkänt duktig säljare med dokumenterat goda säljresultat. Du har minst gymnasiekompetens och gärna god teknisk förståelse. Erfarenhet från industribranschen eller likvärdig bransch är starkt meriterande. Vi ser att du tidigare haft kundansvar, att du är en van förhandlare och gärna tar initiativ och beslut. Meriterande är om du har erfarenhet av att sälja konceptlösningar mot industri, offentlig förvaltning och bygg. Då du kommer att resa i tjänsten är B-körkort ett krav och du bor i Kristianstad eller i nära omnejd.

Vem trivs här?
Vi söker dig som är energisk, utåtriktad och är duktig på att etablera och upprätthålla relationer. Du har ett stort driv, engagemang och intresse för att göra affärer och att sälja. Du har god initiativförmåga, är resultatorienterad och sätter upp höga mål och strävar efter att uppnå dem. Du är självgående och van vid att strukturera upp och ta eget ansvar för dina uppgifter och driver processer framåt. Du förstår också vikten för att arbeta tillsammans med kollegor för att uppnå bästa resultat.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070 657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande. 

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

249779458 from [ Link removed ] - Click here to apply to Säljare till TOOLS, Kristianstad on [ Link removed ] - Click here to apply to Säljare till TOOLS, Kristianstad.

TOOLS ör en del av Momentum Group som är en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Sedan 1 april 2020 är Swedol en del av Momentum Group och bildar tillsammans med TOOLS ett gemensamt affärsområde för verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd. Den sammanslagna koncernen omsätter drygt 9 miljarder SEK per år, varav det sammanslagna affärsområdet för verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd svarar för cirka 8 miljarder SEK. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. 

TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar.

Swedol är multispecialisten på verktyg, yrkeskläder och skydd. Vi erbjuder ett brett kvalitetssortiment av produkter, tjänster, verkstad och rådgivning för yrkesfolk– allt på ett ställe. Kunderna finns huvudsakligen inom bygg och anläggning, industri och verkstad, åkeri och transport, jord- och skogsbruk och offentlig service.

Mer information om samgåendet kan du läsa om på [ Link removed ] - Click here to apply to Säljare till TOOLS, Kristianstad.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesälj, utesäljare, fältsäljare, byggsäljare,J2W: CB2

Referens

293a6050769645cf8910eb7a233338

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till