Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Tidsam, Västra Götaland jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Tidsam, Västra Götaland på Säljpoolen

Säljare till Tidsam, Västra Götaland

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Säljare
Uddevalla / Trollhättan / Vänersborg

Arbetsbeskrivning
Som säljare på Tidsam ansvarar du för att nå de uppsatta målen genom att besöka de butiker som ligger på ditt distrikt som är Västra Götaland. Besöken skall alltid syfta till att öka tidningsförsäljningen samtidigt som det skall ge ökad lönsamhet för båda parter. Genom utbildning av butikspersonal hjälper du butiken att hantera tidskrifter på ett lönsamt sätt samtidigt som hanteringen förenklas och engagemanget för tidningskategorin höjs.

'Vill du bli vår nya kollega? Då får du vara med och utveckla tidningsförsäljningen och läsandet i Sverige.'

- Peter Mårtensson

Vem är du?
Vi söker Dig som har några års erfarenhet som säljare inom Dagligvaruhandeln och som vill fortsätta utvecklas i rollen inom försäljning. Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring eller ekonomi. Du har god datavana och B-körkort. Vi söker dig som har en stark inre motor, som har förmågan att se möjligheter, är resultatinriktad och gillar utmaningar. Du har en stark personlighet samtidigt som din sociala förmåga gör att du har lätt för att skapa förtroende. Du gillar att arbeta självständigt samtidigt som du tillhör ett team.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete i ett välrenommerat företag med möjlighet till personlig utveckling. Du kommer att arbeta med marknadsledande produkter och starka varumärken i en stor och viktig kategori för handeln, hos en aktör med marknadsledande ställning.

Kontakt och ansökan
Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Ulf Hammar 08-514 816 46 eller Marie Gummerus på 08-514 816 42.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör och vi ser till att konsumenterna får tillgång till fantastiska tidsskrifter och magasin via dagligvaru- och servicehandeln. Både i fysiska butiker och via e-handel. Vi levererar tidningar till ca 5 500 återförsäljare runt om i landet och vårt sortiment innehåller såväl svenska som internationella tidningar. 


Sortimentet har många starka varumärken och en bredd som passar för både stora och små läsare. I Sverige säljs det tidningar till ett värde av 1,1 miljader på ett år, ca 7 av 10 i åldern 9-79 år läser tidningar och hela 94% läser på papper, endast 6% digitalt. 


Det arbetar ca 155 personer på Tidsam, fördelat på huvudkontoret i Stockholm, distribunalen i Värnamo och en säljkår i Sverige och Norige. Tidsam ägs av Bonnier News AB, Egmont Publishing, Aller Media och Förlags AB Albinsson & Sjöberg. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Sökord: Fältsäljare Säljare Utesäljare

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Säljare till Tidsam, Västra Götaland
Säljpoolen Göteborg Heltid
Säljare till Swedol, Huddinge
Säljpoolen Stockholm Heltidsanställd
Säljare till Swedol, Bromma
Säljpoolen Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8fea144e860a41389869aa419f8bea