Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Teleperformance i Köpenhamn jobb i Lund på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Teleperformance i Köpenhamn på Bravura

Säljare till Teleperformance i Köpenhamn

Bravura Lund, Skåne län Heltid

Vill du utveckla dina säljkunskaper i ett familjärt och sammansvetsat team i centrala Köpenhamn? Är du redo att utvecklas såväl personligt som professionellt i ett ledande bolag inom sin bransch? Teleperformance söker nu drivna medarbetare till ett projekt i samarbete med Bonnier. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Teleperformance.

Om företaget

Teleperformance är globalt ledande inom outsourcad kundtjänst och agerar som strategisk partner till företag inom en mängd olika branscher. Med 350 000 anställda spridda över nästan 80 länder värnar Teleperformance om positiva kundupplevelser i varje interaktion. Hos Teleperformance erbjuds du en arbetsplats som investerar i både din personliga och professionella utveckling, där du får möjlighet att välja karriärväg utifrån olika verksamhetsområden, både nationellt och internationellt.

Arbetsuppgifter

Som säljare arbetar du med att via telefon kontakta befintliga kunder för Bonniers tidningsupplagor för att erbjuda den digitala formen av, samt förlänga kundernas, abonnemang. Du och dina kollegor arbetar mot de mål som sätts under början av arbetsdagen. Målen är både gemensamma och individuella och baseras på bland annat antal samtal, försäljning och kundbemötande. Du blir en del av ett motiverat och familjärt team som värnar om en god arbetskultur.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Du behärskar svenska i tal och skrift
• Meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning och/ eller kundbemötande

Stor vikt kommer att ligga vid personliga egenskaper i den här rekryteringsprocessen. Vi tror att din motivation ligger i att utvecklas, du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Vid behov kan du ändra ditt synsätt och förhållningssätt och kan prioritera rätt saker. Därtill förstår du vikten av ordning och reda i ditt arbete. För dig är det viktigt att hålla det du lovar, göra klart ditt arbete och följa uppsatta regler. Vidare trivs du som bäst i sociala situationer och räds inte för att ta första steget till ett samtal, detta då du dagligen tar kontakt med kunder.

Då kontroll i belastningsregister är en del i rekryteringsprocessen ber vi dig beställa ett utdrag i samband med din ansökan. Utdraget tar du med dig i oöppnat kuvert vid eventuell intervju med Teleperformance. Utdraget går att beställa på nätet via polismyndighetens hemsida.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Köpenhamn
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, sales, account manager, b2c, köpenhamn, teleperformance, bonnier

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3592101