Jobbet Säljare till Sunda AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare till Sunda AB publicerad av Sunda AB

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Gävle

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Kärnan i Sundas verksamhet och dess viktigaste resurs är medarbetarna. Att vara en del av Sunda innebär att omfamna förändringar och ha ett starkt engagemang till att kunna bidra till det bättre. Att tillsammans skapa framgång. 

Sunda befinner sig just nu i en expansiv fas och verksamheten växer med ett allt större nätverk av kunder. Försäljning  av närproducerade, miljövänliga kvalitetsprodukter till företagen i regionen men även nationellt expanderar och nu behöver vi fler företagssäljare. Med en gedigen produktportfölj sorterade efter både bransch och verksamhet, och med ett ständigt närvarande miljötänk skapar Sunda ett hållbart koncept som passar alla områden. 

Vill du vara en del av det här vinnande konceptet och Sundas härliga gäng? Är du en nyfiken person med starkt intresse för att skapa nya och långsiktiga relationer? Då kan det här vara jobbet för dig!


ansvarsområde.

I rollen som säljare hos Sunda blir din huvuduppgift att självständigt hämta, driva och utveckla affärer inom hela den aktuella marknaden, stora bolag likväl som mindre. En viktig del kommer vara nykundsbearbetning och du förväntas själv kunna skapa ingångar till nya spännande kunder.

Det är viktigt att du har en hög aktivitetsnivå, är målmedveten och kundfokuserad. För att lyckas i arbetet har du även god förmåga att skapa relationer och att alltid sätta kunden i fokus. Här får du goda möjligheter att också forma ditt ansvarsområde tillsammans med Verksamhetschef och Försäljningschef, beroende på vilken yrkesbakgrund och kompetens du tar med dig in i verksamheten. 

Arbetsplatsen är placerad i Gävle. 
Du utgår från Gävle. 


arbetstider.

Heltid, dagtid. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har lätt för att ta kontakt och föra samtal med nya människor. Du älskar att vara delaktig i sociala sammanhang och motiveras av att uppnå bättre resultat. Det är meriterande om du har utbildning inom försäljning och marknadsföring, men det viktigaste är din personliga lämplighet för rollen. Har du erfarenhet från något av våra produktområden är det ett utmärkt utgångsläge för att på bästa sätt förmedla produkterna fördelar från Sundas fördelar och skapa ett värde i dialog med kunder.  Exempel på branscher vi verkar som leverantörer inom är fordonsvård, hästvård, restaurang och café samt sport och förening. 

Som säljare hos Sunda är du självgående och strävar alltid efter att utvecklas. Vi vill ha med dig som drivs av att arbeta med människor och som har målsättningen att alltid ge bästa möjliga service till kunder. 

Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift är ett krav, samt B-körkort. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2020-09-30. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

För information: Frida Linngård, rekryteringskonsult: frida.linngard@randstad.se

Referens

201300735

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till