Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Säljare till Skånemejerier, Skåne job in Malmö at Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Säljare till Skånemejerier, Skåne på Säljpoolen

Säljare till Skånemejerier, Skåne

Säljpoolen Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Säljare
Malmö, Lund & Trelleborg

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. Vi har fyra anläggningar i södra Sverige och på vår största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av våra färskvaror.

Arbetsuppgifter
Som säljare hos Skånemejerier bearbetar du dina dagligvarubutiker inom distriktet och ansvarar för utvecklingen av dessa. Din produktportfölj innehåller ett brett urval kvalitetsostar med starka och välkända varumärken som Allerum, Skånemejerier, Président och Galbani.

Tillsammans med kunden driver du sortimentutvecklingen genom att göra hela vårt sortiment tillgängligt för konsument. Detta gör du genom att skapa säljande aktiviteter och inspirerande ostavdelningar, utbilda butikernas personal inom kategorin ost samt skapa goda relationer och lönsamma affärer på ditt distrikt. Du kommer även att bearbeta butikernas delikatessavdelningar för att säkerställa vårt sortiment även i denna del av butiken. I rollen ingår även att ansvara för fristående grupperingar i distriktet. 

'Vill du arbeta i ett glatt och resultatinriktat team där din egen insats gör skillnad, så är detta ett perfekt tillfälle. Tillsammans driver vi marknaden framåt, genom både individuella och gemensamma mål på Region Syd.

Du kommer till ett mycket inarbetat distrikt i Malmö där vi på Skånemejerier har väldigt bra samarbete med våra kunder. Ett distrikt med kunder som vill utvecklas tillsammans med oss. Jag söker nu dig som har ett stort driv, är initiativrik och strukturerad. En lagspelare med analytisk förmåga och social kompetens.'

Läs mer om vad Ulf har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Din profil

  • Erfarenheter från dagligvaruhandeln
  • Passionerad säljare med ett stort engagemang
  • Gediget intresse för mat, gärna ost
  • Förmåga att skapa långsiktiga relationer
  • Kunskaper i butiksekonomi
  • Strukturerad och ansvarstagande
  • Du är en teamplayer som gärna gör en extra insats för att bidra till teamets målsättningar

Vi erbjuder
Skånemejerier ingår i världens största privata mejerikoncern, Lactalis Group, som ger karriärmöjligheter samt möjlighet att arbeta med spännande och starka varumärken.

Du får ett inspirerande arbete med utmaningar och möjligheter samt frithet under ansvar med egna mål och budgetar, alltid med bra säljstöd i ryggen. Du planerar själv din körplan och säkerställer att alla dina kunder får kontinuerliga besök.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidater till tjänsterna kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi även slumpvisa alkohol- och drogtester. 

Se videon på [ Link removed ]

Om företaget
Skånemejerier har levererat god färsk mjölk och de finaste mejeriprodukter till trogna konsumenter i närmare 50 år. Skånemejerier är idag ett starkt varumärke men vi har också andra framgångsrika varumärken. Bravo är störst på kylda juicer, Allerum med sina smakrika ostar vinner på marknaden för långlagrade ostar och Åsens Lantmjölk är älskad av människor från söder till norr. Hos oss finns sedan några år också Hjordnära ekologiska mejerivaror och Lindahls med sin fantastiska turkiska yoghurt. Vi står för genuina skånska smaker, mathantverk och traditioner. Skånemejerier står också för svensk mjölk. Det är i Skåne och södra Sverige som vi har våra drygt 300 mjölkbönder och vi är cirka 700 medarbetare på våra mejerier. Läs mer på [ Link removed ]

Sökord: dvh, butikssäljare

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Säljare till Skånemejerier, Skåne
Säljpoolen Malmö Heltid
arbetsmiljö- och säkerhetschef till processindustri i Malmö
Randstad AB Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
Backend utvecklare
Randstad AB Skåne län - Malmö Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 5278ae77f1a44d5288d566423bcad1