Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till SeaCloud jobb i Stockholm på Marinkraft Bemanning Sverige AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till SeaCloud på Marinkraft Bemanning Sverige AB

Säljare till SeaCloud

Marinkraft Bemanning Sverige AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Säljare till marinbranschens modernaste distributör

Vår mission är att bidra till att svenska småbåtsvarv utvecklar en effektivare och lönsammare verksamhet. SeaCloud.se är marinbranschens modernaste inköpsportal. Här hittar varv och maritima proffs allt de behöver på ett och samma ställe. Plattformen är byggd på senaste teknik och möjliggör snabba, enkla och prisvärda inköp som även går att spåra.

Är du redo att ta rederi- och varvsindustrins försäljning till nästa nivå och göra något helt nytt i en traditionell bransch?

SeaCloud.se är ett nyetablerat företag med höga ambitioner som är i startgroparna för en spännande företagsresa med ett modernt koncept som hjälper rederi- och varvsindustrin att strukturera sina inköp. Bolaget har haft en fantastisk första säsong och nu börjar expansionen. Företaget söker nu ytterligare en säljare för att tillmötesgå efterfrågan från kunderna.

Tjänsten innebär som säljare kommer du tillsammans med dina kollegor att etablera kontakt med de flesta marina verkstäder, rederier och marinor för att hjälpa dem att komma igång med den nya inköpsplattformen. Utvecklingen går i en rasande fart och de närmsta åren kommer vara fortsatt expansiv med utveckling av bolaget och plattformen. Våra säljare är våra "öron mot rälsen" så lyhördhet är en viktig egenskap.


För tjänsten krävs att du har förståelse för branschen och varvens utmaningar i det dagliga komponentsbehovet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och en insikt i rutinerna på ett varv eller i en verkstad. Du etablerar kontakt och nätverk med dina kunder genom kundbesök, webmöten/presentationer samt telefon och ger support för att komma igång med det nya smarta sättet att göra inköp projektvis, hitta rätt produkter och funktioner som passar verksamheten. Med tiden utvecklas såväl kundrelationen som kundkontot löpande genom att erbjuda en helhetssupport, i syfte att utnyttja plattformens fulla potential, ge maximal kundnytta och därmed ökad försäljning via SeaCloud.

Övriga krav för tjänsten:

  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • Erfarenhet av försäljning inom branschen eller närbesläktad bransch
  • Social förmåga och kompetens att kunna nätverka med brett spektra av olika personprofiler
  • Kreativt säljfokus och engagerande säljprofil
  • Ansvarstagande för eget arbete samt god självdisciplin

SeaCloud erbjuder en otroligt spännande roll i ett företag med enorm utvecklingspotential där nätverkande och försäljning ger resultat och premieras. Kontorsplats i centrala Stockholm med flexibel arbetstid, till stor del under eget ansvar. Då en stor del av arbetet görs på fältet är resande inom landet en naturlig del av tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: D711F39D5A6D48C3B8AFB6CADDD5BD6F