Jobbet Säljare till Scandinavian Trading AB, Umeå / Skellefteå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare till Scandinavian Trading AB, Umeå / Skellefteå publicerad av Säljpoolen

Full-Time
Umeå

Arbetsbeskrivning

Säljare till
Umeå / Skellefteå

Som säljare i Scandinavian Trading AB får du möjligheten att representera mycket välkända varumärken bl.a. Leksands knäckebröd, Vika Bröd, Brandt.

Distriktet innefattar norra Norrland från Umeå i söder, med det största kundunderlaget efter kusten. Du får räkna med övernattningar i distriktet samt vid konferenser, ca 4st per år.

Arbetsområde
Du kommer att ansvara för att skapa affärer med dina kunder, uppnå säljmål genom en kombination av kampanjer och rätt sortiment i hyllan. Ansvara för att besöka samtliga kunder inom distriktet, efter den uppsatta resplanen. Du arbetar aktivt med Category Management, bevakar och utvecklar varuplaceringen för bästa lönsamhet.

Kvalifikationer
Vi söker en entusiastisk säljare med dokumenterad erfarenhet av försäljning av konsumentprodukter till dagligvaruhandeln eller som avdelningsansvarig i en livsmedelsbutik. Du har god förmåga att självständigt planera och utföra ditt arbete. Som person är du resultatfokuserad och har god förmåga att utveckla bra relationer med kunder och hitta bra kundlösningar.

Ett krav är att du har erfarenhet av försäljning till DVH eller från livsmedelsbutik. Vi kommer bara att ta ansökningar som uppfyller kravet i beaktande.

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning, där du som säljare ges goda möjligheter att utvecklas ytterligare i en professionell och stimulerande miljö med både tempo och arbetsglädje. Lämplig bostadsort är Umeå, Skellefteå.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta [ Email address blocked ] . Vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Scandinavian Trading AB (STAB) är ett helägt dotterbolag till Leksands Knäckebröd AB. Vi representerar premiumprodukter från Leksands Knäckebröd, Vika Bröd samt Brandt. Med stor kunskap om produkter i såväl tillverkning som marknadsföring, Category management och försäljning, bidrar den starka och kompetenta säljkåren på 15 personer dagligen till utveckling och framgång för landets dagligvaruhandlare. STAB har 20 anställda och representerar en omsättning på ca 300 MSEK. Läs mer på www.scantrad.se och www.leksandsbrod.se.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, sälj, distriktsäljare, fältsäljare, regionsäljare

J2W: CB2

Referens

4ec24be407f543e394674d7ed6a626

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till