Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Romeleåsens Viltkött AB! jobb i Lund på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Romeleåsens Viltkött AB! på StudentConsulting

Säljare till Romeleåsens Viltkött AB!

StudentConsulting Lund, Skåne län Heltid
Är du en driven person som vill arbeta med försäljning och lära dig mer om kött? Vi söker dig med en vilja att lära och med stor möjlighet att utforma försäljningsrollen på ditt sätt hos Romeleåsens Viltkött AB!

Information om uppdraget:

Romeleåsens viltkött är en vilthanteringsanläggning som strävar efter att skapa bra samarbete med lokala jaktlag för korta leveranskedjor. I utbudet finns många detaljer av dovhjort, vildsvin samt rådjur. På uppdrag av vår kund Romeleåsens viltkött letar vi nu efter en driven, lösningsorienterad och nyfiken medarbetare.

Här erbjuds en social och omväxlande vardag med fokus på försäljning av köttdetaljer till konsumenter. Inledningsvis kommer du få lära dig hur kötthantering och mörprocessen fungerar för att erhålla en helhetsförståelse och på bästa sätt sälja in varan. Förutom försäljning erbjuds även möjligheten att både lära sig mer om styckning och utföra det själv. Arbetsrollen är väldigt fri där det erbjuds möjlighet att kombinera både försäljning och styckning, även om ett större fokus ligger på försäljningen.

Du ansvar för försäljningsprocessen med stor möjlighet att själv påverka och utforma arbetet. I rollen som säljare förväntas du våga testa dig fram och sträva efter att framställa ett vinnande koncept med hjälp av varierande försäljningskanaler. Primärt kommer du att sälja lokalt kött genom reko-ringar, torghandel, butiker, osv.

Detta söker vi:

Vem är du?
Du som söker tjänsten bör vara tillgänglig för arbete på heltid. Arbetstider är flexibla men kräver förutom vardagar en del helger och kvällar när reko-ringar äger rum.

Du bör vara lösningsorienterad, självständig, glad och positiv. Du bör även vara självständigt med en vilja att lära sig nya saker. Det är meriterande om du har arbetet med torghandel, reko-ringar eller tidigare hanterat kött. Det är även meriterande om du erfarenhet av jakt, men inget krav.

Är du personen vi söker? Tveka inte med din ansökan.

Sökord: Försäljare, Försäljning, Detaljhandel, Säljare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59681