Jobbet Säljare till Renta // Skövde har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare till Renta // Skövde publicerad av Oddwork Sweden AB

Heltidsanställd
Skövde

Arbetsbeskrivning

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Som definierar. Hos oss är den individuella friheten central och omtanken lokal. Fundamental. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas under samma flagg. 40 depåer som tror på samma sak: vi bryr oss. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. (Vill) du med?

Som Säljare
Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst i Skaraborg dessutom. Du däremot, du kommer bygga relationer – såväl nya som underhåll av befintliga, stora som små på Schlätta. Som utesäljare har du fyra depåer i bakluckan: Tibro, Mariestad, Skövde och Falköping. Med din fingertoppkänsla kommer du skapa nya intressanta ingångar och kunder i industribranschen. Och dina händer: offertskrivning, avtalsupprättning och rapportanalys: du är den relationsbyggande säljaren med fog och koll. Ensam? Nej, vi hjälps åt. För den här resan gör vi nämligen tillsammans.

Vi söker dig som...
… är Schlättas största vinnarskalle. Dig som hatar att vara nästbäst, som kan Skaraborg utantill och som nu vill snöra på spikskorna med oss. För ändring? Visst läste du förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett gäng som värnar om stor individuell frihet, det lokala engagemanget och styrkan i att vara förenade tillsammans. Kasta in din vinnarskalle, glimt i ögat och talets förmåga i handskfacket så åker vi.

Våra fyra önskemål till dig:


• Du vet vad en bra affär är – köpsignalssökaren din är inbyggd

• B-körkortet är lika självkörande som dina kunskaper i Office-paketet

• Du är fingertoppsförhandlaren med imponerande stor lokal kännedom, glimten i ögat och talets förmåga.

• Din lokalkännedom är välkänd lokalt.

Varför Renta?
Vi hjälper inte bara våra kunder att bygga på sina drömmar, utan vi bygger även på vår dröm - att utmana en hel bransch och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om den lilla människan också. Vi har såklart som alla andra både grillkvällar, sommarfester och diverse förmåner, men det är inte därför man jobbar på just Renta. För oss handlar det om människorna. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Även om vi finns på 40 olika platser runt om i Sverige så är den lokala friheten för varje depå något vi värnar om. Om du är en som bryr sig och vill vara med att utveckla oss vidare - då är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa. För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Skövde
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.sedaniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-14

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan – 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Referens

teamtailor-911880-176199

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till