Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till randstad göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till randstad göteborg på Randstad AB

Säljare till randstad göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

På Randstad är vårt uppdrag att hjälpa människor till en utvecklande karriär och företag att hitta rätt medarbetare. Även om vi lever i en digital värld tror vi att äkta relationer inte baseras på algoritmer utan att det krävs empati, intuition och instinkt. För att kunna åstadkomma den perfekta matchningen för företag och kandidater så går vi djupare. Vi gör det genom samtal med våra kandidater för att förstå mer än vad som står i ett CV. Likväl som samtal med våra kunder för att verkligen förstå företagens hjärta och själ. Nu söker vi dig som är en passionerad Business Partner som har en ambition att förstå våra kunders hjärta och själ för att de ska kunna nå sin fulla potential.ansvarsområde.

I rollen som Sales Consultant hos oss ansvarar du för att fortsätta utveckla Randstad rekryterings- och bemanningsaffär. Du har nära dialog med våra kunder, både befintliga och blivande. Med andra ord bedriver du tjänsteförsäljning av våra produkter inom kompetensförsörjning; rekrytering, bemanning och poollösningar. Det är du som skapar grunden och förutsättningarna för ett framgångsrikt försäljningsarbete genom att identifiera prospekts, ständigt bearbeta marknaden och utveckla kundplaner med tillhörande aktiviteter. Du tar ständigt initiativ till nya kundrelationer och förvaltar befintliga för att skapa möjligheter till merförsäljning hos nya och befintliga kunder. Kort och gott blir du en efterlängtad nyckelspelare i vår organisation!

Vad får du som medarbetare hos Randstad?
Vårt ansvar som arbetsgivare blir att stötta och uppmuntra dig under perioder av högtryck och att sporra och utmana dig när det finns mindre att göra, liksom att se till att din kompetensutveckling och utveckling går hand i hand med de förväntningar som finns på dig som kundansvarig. 
Detta gör vi genom en strukturerad inlärningsperiod, gedigen onboarding i världsklass, löpande teamarbete och inte minst koncernövergripande samarbete med kompetenta kollegor inom försäljning. Vi erbjuder också våra kollegor möjligheten att söka avlönade internationella volontärtjänster genom vårt samarbete med VSO. Att vi dessutom har härlig gemenskap, globala muskler, gott kaffe, trevliga förmåner och många samhällsdebatter i fikasoffan
– ja det ser vi som grädde på moset! 
 
 


kvalifikationer.

• Du har gärna akademisk examen, inom personal, ekonomi eller psykologi, egen erfarenhet av att jobba inom HR-området eller erfarenhet av tjänsteförsäljning med goda resultat. 
 • Vi ser med fördel också att du har egen ledarerfarenhet eller har arbetat inom konsultbranschen tidigare, och i och med det har med dig förståelse för de frågor som uppkommer när man arbetar med personalfrågor. 
 • Personliga egenskaper vi värdesätter är förmåga att skapa förtroende, liksom ett konsultativt och affärsmässigt förhållningssätt till kunder, medarbetare och uppgifter. Vidare är du resultatorienterad, driven, målinriktad och älskar känslan av nöjda kunder. Dessutom klarar du av balansen mellan att både kunna röra dig ledigt på ledningsgruppsnivå i större organisationer och samtidigt vara nyfiken inför mindre företags behov. 

ansökan.

Urvalsprocessen sker löpande med sista ansökningsdag 2021-08-31. Tack vare den löpande urvalsprocessen kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

Säljare till randstad göteborg
Randstad AB Göteborg Deltid
Business partner till Randstad RiseSmart i Göteborg
Randstad AB Göteborg Heltidsanställd
Business Partner till Randstad RiseSmart i Stockholm
Randstad AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351198