Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Pwc Stockholm jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Pwc Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Säljare till Pwc Stockholm

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

I din roll kommer du att ansvara för att bygga upp och förvalta din egen portfölj. Du projektleder och driver försäljningsarbetet där din känsla för att bygga relationer och förtroende verkligen kommer till sin rätt. Du har ett nära samarbete med våra specialister inom alla våra tjänsteområden, för att tillsammans med dem kunna skapa värde för våra kunder. Ditt driv och affärsmannaskap kommer vara viktiga faktorer för att lyckas, både med ditt interna men likaså externa, nätverk. Vi är i en stark tillväxtfas med mycket spännande planer framåt och vi ser gärna att du uppskattar att arbeta i en snabb förändringstakt där du får möjligheten att vara med och påverka din framtid.

PwC:s säljorganisation utgår från de tre storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi sätter stort värde på samverkan inom teamet och mellan regionerna. För oss är det viktigt med ett starkt självledarskap likväl som att vara en god lagspelare. Vi strävar ständigt efter att utveckla våra kunder, oss själva och vår affär. Vi är ett team som gillar att ha roligt tillsammans och fira våra framgångar.

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheter till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär. Det handlar om möjligheten att göra det som passar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få rätt möjlighet vid rätt tidpunkt. Vi erbjuder vidareutbildning, coaching, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte. Ta chansen att hitta din Opportunity of a Lifetime hos oss!

Kvalifikationer och egenskaper

Rollen kräver minst 5 års dokumenterad erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning inom B2B-segmentet och vana vid CRM-verktyg. Goda språkkunskaper i svenska och engelska. Har du akademisk/eftergymnasial bakgrund inom exempelvis finans, ekonomi eller försäljning är detta meriterande men kan kompenseras med erfarenhet. Ett starkt nätverk inom offentlig och privat sektor i Stockholmsregionen är meriterande.

Vi söker dig som har ett starkt affärsinriktat fokus och god erfarenhet av att bygga upp och förvalta din egen kundportfölj där målet är långvariga relationer. Du är proaktiv, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du förtroendeingivande och känner dig trygg i att inta en projektledande roll där du blir en viktig spelare både internt och externt. Du motiveras av att arbeta med komplex försäljning och att presentera kundanpassade lösningar tillsammans med ett specialistteam.

Ansökan
Vi samarbetar med Jurek Marketing & Communication i den här processen. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Lotta Köhler [ Email address blocked ] eller Martina Alexandersson, [ Email address blocked ] .

Varmt välkommen med din ansökan!


 

Rekommenderade jobb

Säljare till Pwc Stockholm
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltid
Affärsutvecklare
ÅGL Logistik Ekonomiska förening Åseda Heltidsanställd
Affärsutvecklare
ÅGL Logistik Ekonomiska förening Åseda Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 14B80571462742B88171D0A483757D46