Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Prowash AB, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Prowash AB, Stockholm på Säljpoolen

Säljare till Prowash AB, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid

Vi växer! Vill du arbeta med branschens främsta produkter tillsammans med kunniga och positiva kollegor? Vi söker nu en

Säljare / Projektsäljare/ Distriktsäljare Personbil
Stockholm / Östra Sverige

Prowash är marknadsledande inom försäljning av system för fordonstvätt innehållande högkvalitativ fordonstvätt, biologisk vattenrening, svanenmärkta kemprodukter och service. Vi söker nu dig som vill utvecklas med oss och bearbeta distrikt Öst. Din bostadsort bör vara i Stockholm med omnejd.

Om tjänsten
Som säljare kommer du att vara ute och besöka både nya och befintliga kunder för att ta reda på hur vi kan skapa värde till deras verksamhet. Du trivs lika bra i tvätthallen som du gör på kundens kontor.

Du säljer en helhetslösning och ett koncept, som möjliggör för våra kunder att utveckla hjärtat i sin verksamhet, nämligen sina fordonstvättar. Som säljare är du vår ambassadör ute på fältet, alltid redo att göra det lilla extra! Våra kunder består huvudsakligen av bensinåterförsäljare, både med kedjetillhörighet och fristående stationer, bilhandlare och entreprenörer. 

I din roll är du konsultativ, nyfiken, skicklig på behovsanalys och affärsmannamässig. Du presenterar kundanpassade lösningar där helhetslösningar, lönsamhet och service står i fokus. Till din hjälp har du ett kompetent, positivt team bestående av projektledare, produktchefer och tekniker. Det östra distriktet omfattar Stockholm och gränsar mot Ljusdal i norr, Jönköping och Örebro i väst och ner till Västervik i Söder.

'Variationen i arbetsdagen samt möjligheten till vidareutveckling inom företaget var det som lockade. Ett företag som har ett stort driv att få sina kunder nöjda, vilket man tydligt känner av när man är ute på fältet.'

Läs hela intervjun med Andreas Alshamn på [ Link removed ]

Vi erbjuder
Vi är branschens mest lönsamma aktör och det (vet vi) beror på att vi har de bästa personerna ombord. Ett generöst förmånspaket, sociala aktiviteter som kick-off med hela bolaget (senaste resor till Island, Turkiet, Tyskland), skidresor, sommar och jul-fest. Eftersom vår kultur baseras på förtroende (internt och externt) genomsyras det av frihet under ansvar – det ser vi som en förmån.

Din profil
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet som fältsäljare och har ett tekniskt intresse/kompetens. Vi tror att du, precis som vi, lever och verkar i sann Prowash-anda. Det innebär att du:

  • Har service i fokus - det är hjärtat i verksamheten. Om den fungerar bra så funkar det mesta annat.
  • Ser till att kunderna får en riktigt bra service.
  • Är drivande – du har ett tydligt självdriv, är proaktiv och har en vilja att utveckla dig själv.
  • Tar ansvar – du inger förtroende och tar ansvar för dina handlingar och din försäljning.
  • Tänker långsiktigt – kundrelationer som bygger på förtroende, professionalism och värme varar länge.

Du har erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning, med vana att ansvara över ett säljdistrikt. Med glöd i blicken och en outtröttlig vilja att lyckas, bidrar du med positivt säljdriv till vår säljorganisation. Du behöver inte vara någon tekniker, däremot har du ett intresse av att lära dig och förstå tekniken bakom våra produkter. Vi ser fram emot att ta del av dina tankar kring morgondagens lösningsförsäljning!

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vi är 100 stolta tvättproffs som ger allt för våra kunder! Prowash är Nordens ledande rådgivare och leverantör inom fordonstvätt. Våra 100 tvättproffs ger allt för att våra kunder ska ha en glädjefylld och bekymmersfri biltvättsvardag. Vi servar våra kunder i ordets bredaste bemärkelse, dels med Nordens största serviceorganisation på vägarna samt med rådgivning och expertis inom projektering, projektledning, produktutveckling, vattenrening, kemi, marknadsanalys och rapportering. Vi har både bredd och djup.

Med över 40 år i branschen vet vi vad som gör skillnad för en framgångsrik biltvättsverksamhet och vägen dit. Vår drivkraft är att den kunskapen varje dag ska skapa värde för våra kunder. Vi säljer och installerar över 150 tvättar och reningsverk per år hos såväl enskilda entreprenörer som nationella kedjor. Det innebär att vi är marknadsledande inom fordonstvätt. En position vi dagligen gör vårt yttersta för att förtjäna! 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, fältsäljare, utesäljare

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 97629dbe9f6a4f27a2330f47f32158