Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Produal AB, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Produal AB, Stockholm på Säljpoolen

Säljare till Produal AB, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
  En av våra duktiga kollegor går i pension så nu söker vi dig som vill bli en del av vårt framgångsrika team.  En grym säljare med kännedom om branschen
Stockholm

Produal erbjuder en fri och varierande tjänst inom ett växande företag med hög teknisk kompetens. Du kommer ha goda möjligheter att påverka din roll och utveckling, samt vara delaktig i företagets expansion. Du rapporterar direkt till VD i Sverige. 

Produal är ett helägt dotterbolag till Bemsiq AB, vilket är den affärsenhet inom AB Latour Industries som är fokuserad på energieffektivisering och automation för fastigheter. Produal erbjuder sina kunder kompletta lösningar för mätning och reglering inom byggnadsautomation.

'Ingen vecka är den andra lik, det kan vara allt ifrån att hjälpa en kund att hitta en ersättningsprodukt för ett äldre ventilställdon till att räkna på ett stort Hotell Projekt. Produal har idag ett brett produktsortiment som är konkurrenskraftig.

Fördelarna på Produal är många men för att nämna några så är det högt i tak på arbetsplatsen, med korta beslutsvägar. Dessutom så har vi det väldigt roligt på jobbet.'

- Huberth Hernberg, säljare

Arbetsuppgifter
Du driver hela säljprocessen och till din hjälp har du våra duktiga tekniker som stöd. Du ansvarar för att utveckla befintliga kunder samt skapa nya affärsmöjligheter. Du kommer att delta i mässor och andra kundevent för att informera om, och skapa synlighet kring Produals produkter. Våra kunder finns över hela landet så det innebär en hel del resor i tjänsten.

Din profil
Du har tidigare erfarenhet inom branschen eller närliggande och förståelse för byggnadsautomation. Du lockas av att vara en del av ett framgångsrikt team och motiveras av nya affärsmöjligheter. 

Vi ser också att:  

  • Du är en självgående, uthållig, strukturerad och driven lagspelare
  • Du har stort affärssinne och är förtroendeingivande
  • Du är bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Du har goda IT- kunskaper samt körkort

Vi erbjuder
Vi står inför en spännande och fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga bra villkor.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus på [ Link removed ]  eller Julia Derblom på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Produal 
Produal grundades i Finland 1987. Produal Sverige AB startade sin verksamhet 1997 och utvecklar och säljer produkter inom bygg- och fastighetsautomation. Bolaget erbjuder prisvärda produkter med hög kvalité, till el-, VVS- och fastighetsautomationsbranschen. Produal har specialicerat sig inom automation och målet är att med hjälp av rätt produkter skapa ett bra och kostnadseffektivt inneklimat som har positiv inverkan på vår miljö. Produal säljer utrustning för mätning och rumsreglering inom byggnadsautomation. Tillverkning och utveckling av produkterna sker i Finland. Idag är man 100 anställda med över 4000 kunder och omsätter 25M€ . I Sverige är man 14 personer och omsätter ca 70MSEK och har ca 1000 kunder över hela landet.  

Sökord: försäljare, teknisk försäljning, teknisk säljare, utesäljare, fältsäljare, industriell försäljning, 

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: db3d6920a88a46ad968e6fe28f2d01