Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till PreZero i Umeå! jobb i Umeå på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till PreZero i Umeå! på Lernia

Säljare till PreZero i Umeå!

Lernia Umeå Heltid

Säljare till PreZero i Umeå!

Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna är utmanande och du får ta stort eget ansvar? Till PreZero söker vi just nu en driven och målinriktad säljare. Rollen innebär en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta brett inom försäljning och som vill bli en del av ett företag med ambitioner och framåtanda! Vänta inte med din ansökan! 

Om företaget

PreZero Recycling AB är ett återvinningsbolag och en helhetspartner för att utveckla lösningar inom alla typer av verksamheter, såsom bygg, handel, industri och verkstad. Vi hanterar främst industriellt avfall såsom järn, metall, farligt avfall, papper, plast och alternativa råvaror. Genom att välja PreZero Recycling får kunden en nära och engagerad partner med lokal känsla och kännedom, med fokus på miljö och ekonomi på ett sätt som ger bästa möjliga utfall utifrån kundens avfall. Vi ser gärna kvinnliga sökanden till tjänsten. Läs gärna mer om PreZero på 6377742234871

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare på PreZero driver du ett självständigt försäljningsarbete. Du ingår i försäljningsteamet i region Nord och får möjligheten att lära dig verksamheten från grunden.

Som säljare hos PreZero kommer du främst att arbeta med att driva försäljningen och skapa affärer. Det innebär att du löpande utvecklar och underhåller ditt professionella och affärsmässiga nätverk med befintliga och potentiella kunder. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Det här jobbet är dessutom helt rätt för dig som vill ha möjlighet att avancera inom samma företag. 

Är du rätt för rollen som Säljare till Prezero?

Vi söker dig som har hög kompetens inom försäljning. Vi ser att du har erfarenhet av försäljning mot företag, uppsökande försäljning och är van att ta kontakt med nya kunder. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Vidare tror vi att du drivs och känner engagemang av att leverera kvalitet i allt du gör. Du är driven, ansvarstagande och van att fatta egna beslut. Du är inte rädd för att utmana dig själv. 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare / Heltid / Umeå (rekrytering)

Tillträdesdag

Snarast eller enligt överenskommelseInformation

Ansökan sker via [ Link removed ]

 Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef Karolin Fridenborg, [ Link removed ]  

Tillsättningarna sker löpande så ansök gärna redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 186329