Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till PR & More Scandinavia AB, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till PR & More Scandinavia AB, Göteborg på Säljpoolen

Säljare till PR & More Scandinavia AB, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Vår verksamhet går bättre än någonsin. Vi söker nu dig som älskar affärer, mötet mellan människor och högt tempo. Känner du igen den vid den beskrivningen kan du var något för oss.

Säljare 
till Göteborg

PR & More är en del av Hexanova Media Group och arbetar i första hand med text- och storybaserad kommunikation genom såväl printmedia som digitala och sociala medier. Företagens behov av att verkligen nå ut, skapa förståelse för den egna verksamheten samt de produkter och tjänster som erbjuds marknaden är enormt.

Arbetsbeskrivning
Rollen som säljare passar dig som självständigt vill driva och utveckla kundrelationer. Dina uppgifter innebär att du bearbetar såväl befintliga som nya kunder och erbjuder dem en storybaserad kommunikationslösning i något av våra medier. Du genomför intervjuer med personer i ledande positioner, där du ställer allmänna frågor om bolaget, dess produkter/tjänster och framtidsvisioner, allt i syfte att kunna erbjuda rätt lösning.

'Bolaget har en god tillväxt och jobbar med klara och tydliga visioner som utvecklar såväl verksamheten som våra medarbetare. Jag ser mig själv som en del i teamet med målet att alltid kunna hjälpa dig som säljare att bli bättre. Vi gör det tillsammans, dina idéer och erfarenheter är lika betydelsefulla som min input. Vi känner att vi befinner oss på en spännande resa mot nya mål, vill du vara med?'

- Joakim Nyholm, VD & försäljningschef

Läs mer om hur det är att arbeta hos Hexanova och PR & More på [ Link removed ]


Vi erbjuder
Hos oss får du en spännande och utvecklande roll som säljare på PR & More, där får du arbeta med några av marknadens mest efterfrågade tjänster. I din säljroll får du resa och träffa intressanta människor från olika yrkesområden. Vi startar upp din tjänst med en dryg veckas onboarding och därefter erbjuds du löpande coachning av Joakim.

Du ingår i ett inspirerat och målfokuserat team. Vi erbjuder mycket förmånliga lönevillkor där den målinriktade säljaren har goda möjligheter till hög inkomst. Lönen består av såväl en grundlön som en generös provisionsdel. Vår personal är viktig för oss, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och pensionsavsättningar.

Din profil
Som säljare hos oss bör du vara inlyssnande men inte sakna förmågan att styra mot avslut. Vi ser att du är en social och utåtriktad person med en fallenhet för att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du har ett starkt driv att sälja och göra affärer, är målmedveten och resultatorienterad. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en god känsla för detaljer. Självklart trivs du med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Oavsett erfarenhet erbjuder vi dig utbildning och verktyg för att lyckas.

Kvalifikationer

  • B-körkort
  • Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift
  • Tidigare säljerfarenhet är meriterande men inget krav

Kontakt
Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta VD Joakim Nyholm på tel. 070-377 40 03.

Välkommen med din ansökan! 

[ Link removed ]  startade 1992 och är idag ett medie- och kunskapshus bestående av två dotterbolag: Hexanova Events, med inriktning mot större möten och kongresser, såsom [ Link removed ]  och [ Link removed ] . Hexanova Events har även fokus på kurser, föreläsningar och talarförmedling. Det andra dotterbolaget PR & More har sin inriktning mot strategisk media och kommunikation. Tillsammans utgör vi en naturlig partner för såväl företag, myndigheter och ideella organisationer som alla är en del av vår kundbas.

Sökord: Area Manager, Area Sales Manager, distriktschef, AM, Mediasäljare, media, försäljning, sälj, säljare, account manager, fältsäljare, utesäljare, event, regionsäljare, distriktsäljare

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 4cc695b6a14a4d6cb0c15298378d21