Jobbet Säljare till Power Marketing har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare till Power Marketing publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Sävsjö

Arbetsbeskrivning


Vill du utvecklas som säljare eller vill du starta en ny spännande karriär inom sälj? Då är detta tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare på Power Marketing kommer du att jobba med att sälja annonser till appar som SävsjöAppen, du kommer att åka på kundbesök, kontakta kunder på telefon men även utföra en del canvasförsäljning. Power Marketing har sitt kontor placerat i Sävsjö men som säljare kan du utgå ifrån hemmet vart du än bor.

Om företaget
Power Marketing jobbar med att sammankoppla kommun, näringsliv och föreningsliv i en informationskanal. Sävsjöappen är ett resultat av denna idé och konceptet bygger på att lyfta varandra. Kommunen och de verksamheter som finns där blir på ett naturligt sätt varandras ambassadörer genom att sammankopplas i Sävjsöappen.

Din profil
Vi söker dig som med din målmedvetenhet, ditt engagemang och med din lösningsfokuserade inställning bidrar till företagets framåttänkande kultur och ständiga utveckling. Du känner dig trygg med relationsskapande försäljning och är inte rädd för att ta för dig. Skallkrav: - Svenska i tal och skrift - Gymnasial utbildning - B-körkort Meriterande: - Engelska i tal och skrift - Erfarenhet av försäljning - Erfarenhet av appar och media

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse Arbetstider: Kontorstider Omfattning: Heltid Lön: Fast + Rörlig Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Referens

21247

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till