SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Personalkollen, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Säljare till Personalkollen, Göteborg på Säljpoolen

Säljare till Personalkollen, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Säljare
Göteborg
Söker du din nästa utmaning inom försäljning? Nu har du chansen att bli en del av ett marknadsledande bolag inom personal- och lönesystem. Personalkollen söker ytterligare en säljare! 

Personalkollen är ett webbaserat och användarvänligt personal- och lönesystem som riktar sig mot hotell, restauranger och caféer runt om i Sverige. Systemet ger dig en röd tråd från instämpling till avstämning mot schema. Vi är ett innovativt och nytänkande företag vars mål är att automatisera och förenkla personal- och lönehantering. Produkten innehåller fyra grundfunktioner: schemaläggning, tidredovisning, ekonomiska översikter och ett komplett lönesystem.

'Jag lockades till Personalkollen för produktens stora potential samt grundarens fina värderingar och enorma driv. Personalkollen är ett snabbväxande bolag som erbjuder goda möjligheter att utvecklas. Vi har en lättsåld marknadsledande produkt som sparar pengar för kunden. Som anställd har du möjlighet att tjäna stora pengar.

Vi erbjuder flexibla arbetstider och många bra förmåner. Även gemensamma aktiviteter som t.ex. träning, middagar och resor tillsammans.'

- Robert Asplund, försäljningschef & partneransvarig

Läs mer om vad Jenny och Wilma har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Om tjänsten
I rollen som säljare arbetar du självständigt med uppsökande försäljning mot hotell, restaurang och detaljhandel. Första kundkontakt sker via telefon och mail. Du håller i digitala och fysiska kundmöten där du presenterar vår lösning. Du kommer vid tillfälle att delta på mässor och kundarrangemang. Vi utökar nu vår säljstyrka i Göteborg och söker dig som vill vara en del av den resan.

Din profil
För att lyckas i rollen som säljare ser vi att du är en ödmjuk lagspelare som är hungrig på att lära och bidra. Då rollen är självständig är det av vikt att du är självgående samtidigt som du inte räds för att ta emot stöttning för bästa möjliga resultat. Vi vill att samtliga ska lyckas i sin roll och kommer att förse dig med rätt förutsättningar för att nå dina målsättningar.

Kvalifikationer

  • God datorvana
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Meriterande med branscherfarenhet

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Personalkollen är ett webbaserat och användarvänligt personal- och lönesystem som riktar sig till bland annat hotell, restauranger, caféer och detaljhandlare runt om i Sverige. Systemet ger dig en röd tråd från instämpling till avstämning mot schema och ekonomisk uppföljning. De färdiga lönerna syns direkt i medarbetarnas app och ansvarig redovisningsbyrå kan alltid logga in och ladda ner alla väsentliga dokument för din bokföring.J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 92539a5a341e4d95986568cb1db5b8