Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Paulig Group, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Paulig Group, Stockholm på Säljpoolen

Säljare till Paulig Group, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Säljare
Nordöstra Stockholm

I rollen som säljare hos oss på Paulig planerar och genomför du kundpresentationer, skapar passande erbjudanden och driver hela säljprocessen från start till avslut samt uppföljning – med fokus på att bygga långsiktiga relationer och utveckla dina kunders affär. Med eget budgetansvar kommer du att presentera och sälja in nyheter, matkoncept, demonstrationer och kampanjer hos distriktets befintliga kunder inom dagligvaruhandeln enl. budget.

En viktig del i uppdraget är att bygga om och exponera Pauligs kategorier i butik. Dessutom skall Pauligs befintliga produktsortiment i hyllan alltid vårdas och hållas levande. Du ansvarar för att butikerna utvecklas optimalt inom våra varugrupper avseende såväl försäljning, som kreativitet och lönsamhet.

Din profil
Vi befinner oss i ett utvecklingsarbete inom category management med arbetsnamn ”Perfect store”. Det innebär att vi jobbar analytiskt utifrån konsument och kategoriinsikter, försäljningsstatistik och butiksdata. Att kunna förstå och tolka dessa rapporter samt bygga om avdelningar utifrån ett kategoriskt perspektiv är något du måste behärska.

För att vara framgångsrik hos oss är du en relationsbyggare som gillar att vara bäst! Vi söker dig som brinner för att göra affärer och din naturliga drivkraft är att bygga och skapa tillväxt, år efter år. Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger målet. Att du som vi andra har en passion för mat och smak ser vi som en självklarhet.

Du kommer att ingå i ett säljteam med 13 säljare där alla ansvarar för olika distrikt. Ditt distrikt innefattar stora delar av nordöstra Stockholm; Vallentuna, Åkersberga, Täby, Vaxholm, Lidingö och Östermalm. Lämplig bostadsort är inom distriktet. Du rapporterar till regionchefen.

Kvalifikationer

 • Du har minst ett par års sälj- och/eller butikserfarenhet från DVH
 • Erfarenhet av att planera och disponera din egen tid
 • Ett högt inre säljdriv som brinner för att göra affärer
 • Förmåga att bygga och utveckla starka kundrelationer
 • Analytiskt affärssinne, där du förstår vikten av lönsamhet
 • Goda säljresultat dokumenterade

Vi erbjuder
Vi erbjuder en personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi strävar efter; att vara nyfiken, vilja vara bäst och att växa tillsammans. Det är ord som genomsyrar hela vårt dagliga arbete såväl självständigt som i samarbetet med kollegor, leverantörer och kunder.

 • En smakfull produktportfölj med starka varumärken
 • En arbetsplats i en familjär och positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner
 • Ett högt tempo där din personliga insats är helt avgörande
 • Tjänstebil
 • Frihet under ansvar

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Paulig Group är en finsk livsmedelskoncern med starka varumärken som Santa Maria och Risenta. Santa Maria är norra Europas ledande smaksättningsföretag och har även har en stark inriktning på etnisk mat. Under varumärket Santa Maria finns vi bl.a inom kategori Kryddor, Tex-Mex, Asia och BBQ. Risenta har en profil inom hälsa och hållbarhet. Vi är marknadsledare inom kategori fröer och kärnor, linser och torra bönor på den svenska marknaden. Vi har även en väldigt stark position inom müsli, snacking och specialmjöler.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 7900bdc3216e49a1b39856845135ec