Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Nordic Bulkers Aktiebolag, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Nordic Bulkers Aktiebolag, Göteborg på Säljpoolen

Säljare till Nordic Bulkers Aktiebolag, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Säljare
Göteborg

Som säljare hos Nordic Bulkers har du ett kommersiellt och operativt ansvar att bearbeta både befintliga och nya kontaktytor inom våra affärsområden industri och petrokemi. Rollen innebär att öka vår närvaro och att etablera nya kundrelationer. Du kommer främst bearbeta nordiska bolag som har behov av våra transportlösningar. Vi hjälper företag med behovsanpassad bulktransport. I rollen arbetar du nära affärsområdescheferna för att idientifiera potentiella kontaktytor, diskutera utveckling av marknaden etc. Rollen innebär att arbeta med varierande säljcykler, allt från direkt behov till långa förhandlingar och där man har möjlighet att utveckla kunder på olika nivåer.

'Det finns alla förutsättningar för en bra tillväxt de kommande åren för NB. Vi har idag en mycket stabil kundstock och en bra marknadsposition som vi strävar efter att stärka ytterligare. Jag ser att det finns bra möjligheter att utveckla befintliga kunder, samt nya pottentiella kunder inom befintliga segment.' 

Läs vad Karl och Roger har att säga om företaget på [ Link removed ]

Vi erbjuder 
Vi erbjuder en möjlighet att utvecklas inom en spännande bransch som får allt större fokus med tanke på miljö och långsiktig hållbarhet. Vi tar hand om våra medarbetare och är måna om personlig utveckling. För dig som är driven och ser personlig utveckling som en viktig del är detta rätt plats då denna tjänst kommer innebära mycket variation och utmaningar. Flera av oss har arbetat på bolaget i många år med olika typer av uppgifter och befattningar.

Din profil
Du som söker denna tjänst är handlingskraftig, lösningsorienterad och prestigelös. Du har en affärsmässig framtoning och är van att hantera både små och stora kunder med de krav som detta innebär. Våra kunder är välrepresenterade inom tillverkande industri. Du är nyfiken och trendintresserad och följer vad som händer inom både vår bransch och hur den kan samspela med kundernas utveckling. Du har god erfarenhet av prospektering och utveckling av nya affärsrelationer. För att lyckas i denna roll har du tidigare arbetat inom svensk basindustri, transportbranschen eller intilliggande branscher där mervärdesförsäljning är en del av vardagen.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Johansson. Du når Hampus på 031-7045194.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
Nordic Bulkers har sitt säte i Göteborg, med kontor spridda runtom i landet. Vi är ett helägt dotterföretag till det schweiziska företaget Bertschi AG som har sitt säte i Dürrenäsch. Verksamheten omfattar utveckling av logistiska system och koncept, samt marknadsföring av transport-, lagrings- och hanteringstjänster för torra och flytande bulkvaror. Bolaget transporterar bulkprodukter huvudsakligen i egna, specialbyggda containrar, i intermodala transportsystem på väg, järnväg och sjö inom hela Europa. Därutöver lagrar och hanterar bolaget bulkmaterial i hamnterminaler utefter svenska kusten. Vår vision är att genom intermodala logistiklösningar kunna erbjuda våra kunder en kvalitativ och mer hållbar transportkedja i en marknad som annars kännetecknas som miljömässigt ohållbar.

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8c436c5a5e104f1d91a04c91ea585d