Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Mindset AB, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Mindset AB, Stockholm på Säljpoolen

Säljare till Mindset AB, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Säljare
Stockholm

Mindset är företaget som utmanar utbildningsbranschen och som bevisat att bra utbildning ger bestående resultat för våra kunder. Vi levererar effektfulla utbildningsprogram som hjälper organisationer att nå sina mål och har över 20 års erfarenhet av ledarskapsutveckling.

Nu söker vi dig som älskar att göra affärer, är en sann relationsbyggare och värdesätter kvalitet och långsiktiga samarbeten. Vårt säljteam består idag av 7 personer och det är nu dags att expandera med ytterligare ett par nyckelpersoner. 

'Mindset gör märkbar skillnad för sina kunder och som säljare är det väldigt härligt att få arbeta med nöjda kunder. Vi tror på frihet under ansvar och som säljare har du stor möjlighet att påverka hur din dag ska se ut. Grundarna, ledarna och kollegorna finns där vid behov och stöttar dig när du behöver det. Vi har kul tillsammans och här finns det både hjärta och hjärna vill jag lova.'

Läs mer om vad Helena Albinsson har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Om rollen
Rollen som säljare på Mindset är innehållsrik och innefattar allt från nykundsbearbetning till affärsutveckling och key account management. Du får möjlighet att skapa framgång hos såväl befintliga som nya kunder. 

Du ansvarar för hela affärsprocessen och är noga med att löpande följa upp och utvärdera samarbetet med kund. Du arbetar nära våra konsulter (tränare) och tillsammans skräddarsyr ni lösningar som skapar hållbara resultat för våra kunder.

Vi samarbetar med både lokala och internationella kunder, stora som små. Vår spetskompetens är inom ledarskap, affärsmannaskap och projektledning. Som säljare representerar du hela paletten och målgruppen du träffar är alltifrån ledningspersoner till utbildningsansvariga. Bara genom att förstå våra kunders utmaningar kan vi stötta dem på bästa sätt, här fyller du en kritisk roll.

Vi erbjuder
Förutom trevliga kollegor och en tjänst i ett företag med omtänksam och stöttande kultur, erbjuder vi en miljö att växa och utvecklas inom. Vi söker ständigt efter de bästa sätten att ligga i framkant genom att dela erfarenheter, lärdomar och best-practice. Allt för att vi som team och du som individ ska nå full potential. 

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att bygga långsiktiga relationer och som har stort intresse för kundens affär. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du tidigare arbetat inom tjänsteförsäljning, alternativt varit affärskonsult.

Du har god förståelse för hur olika verksamheter styrs och leds samt för hur organisationsutveckling kan hjälpa kunden att lösa utmaningar. Vi ser också att du:

  • Är kommunikativ och lyhörd
  • Har bra samarbetsförmåga
  • Är initiativtagande och kreativ
  • Har god IT-förståelse

Du vill bidra med god stämning i teamet och delar gärna med dig av framgångskoncept och dikeskörningar. Parallellt med detta har du en förmåga att driva dig själv och utvärdera både din och Mindsets insats för kontinuerlig utveckling.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Julia Derblom på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Kort om Mindset
För oss på Mindset kommer människorna i första rummet. Det gäller så väl våra kunder som våra medarbetare. Vår vision ”Ständig framgång för våra kunder” genomsyrar allt vi gör vilket innebär att oavsett om man har en säljande eller levererande roll hos oss så har vi alltid kundens bästa för våra ögon.

Mindset har på sina 20+ år blivit en företagsgrupp. I Mindset Group ryms nu Mindset, Promote, PM Ideas, MDI, Induction och Avidity. Med våra världsledande ledarutvecklingsprogram, vår metodik för High Performance Learning Journeys och vår ständiga strävan efter mätbara resultat driver vi den evidensbaserade utvecklingen framåt inom utbildningsbranschen.

Mindset leder utvecklingen. Vi har utsetts till mästergaseller av Dagens Industri, våra utbildningsprogram har fått rader med internationella utmärkelser och vi erkänns löpande som ledande aktör i Europa av olika HR-magasin.

Mindsets huvudkontor ligger centralt på Mäster Samuelsgatan i Stockholm och vi finns även med kontor i Göteborg.

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Säljare till Mindset AB, Stockholm
Säljpoolen Stockholm Heltid
Account Manager till Orbit One AB, Huddinge
Intenso Teknikrekrytering Stockholm Heltidsanställd
Key Account Manager
Benify Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: e724c700454f4aeb9b86e816e90f0a