Jobbet Säljare till Merinfo // Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare till Merinfo // Göteborg publicerad av Oddwork Sweden AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Merinfo.se är den ständigt växande företagssiten (en halv miljard sidvisningar per år!) som gör det enkelt att leta rätt på privatpersoner, företag och registrerade fordon. Vi anser att information ska vara tillgänglig för alla och är alltid lyhörda för vilket slags uppgifter våra användare önskar. Med målet att bli Sveriges seriösaste sökkatalog söker vi nu dig som vill sälja annonsutrymmen. Tillsammans med rekryteringsföretaget Oddwork hälsar vi dig välkommen till rollen som Säljare, och till ett bolag som vill ge mer av allt– inte bara info.

Som Säljare
När försäljning fungerar – verkligen fungerar, handlar det inte längre om försäljningen i sig. Det handlar om adrenalinet, den genuina önskan att hjälpa och om de mänskliga relationerna. Så när du tar klivet in på kontoret låter vi dig vara du. Du kommer att prospektera, ringa samtal mot nya kunder, sälja annonsutrymmen på våra webbsidor och bygga din egen kundstock. Men du kommer att få göra det på ditt eget sätt. Inga konstigheter: genuin försäljning kräver genuina säljare.

Vi söker dig som …
… bryr dig på riktigt. Du lyssnar först och talar sedan. Du är en säljare av rang, och du älskar vad du gör: så mycket att ingen behöver säga åt dig vad du ska göra härnäst. I topparna kastar du dig ut på din surfbräda; i dalarna tar du sats inför nästa våg. Och så är du en lagspelare, som inte bara drivs av dina egna, utan också av andras resultat.

Våra önskemål till dig:

  • Du har tidigare erfarenhet av telefonförsäljning alternativt kundtjänst med merförsäljning
  • Du kan tala och skriva på svenska

Varför Merinfo?
Vi växer så det knakar, i februari växte vi ur vårt kontor och numera sitter vi i Sisjön. Säljstyrkan har också växt, varför du kommer in i bilden. Möt din nya säljfamilj. Vi tycker om att skratta, lunchträna, utmana varandra i pingis och då och då köra ett PS4-game. När vi når budgetmålen händer det också att vi reser iväg tillsammans. Miami, NYC och Prag. Vad nästa resmål blir återstår att se. Är det du som är vårt nästa tillskott inom sälj? Då ser vi fram emot att få Merinfo om dig.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-08-31

Är du vår nästa Säljare? Då är du hjärtligt välkommen med din ansökan. Skicka den gärna så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Hoppas att vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan – 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Referens

teamtailor-795115-169753

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till