Jobbet Säljare till Mölndal Energi har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare till Mölndal Energi publicerad av Mölndal Energi AB

Deltidsanställd
Mölndal

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Brinner du för försäljning och att jobba med kundrelationer? Är du engagerad, resultatorienterad och vill jobba i ett glatt team som drivs av att skapa värde för sina kunder? Har du dessutom erfarenhet av elförsäljning? Då kan detta vara ditt nästa steg i karriären.

Vår kund Mölndal Energi söker nu en energifylld säljare till sitt SME-team (Small Medium Enterprises). På plats på kontoret  hos vår kund välkomnas du till moderna lokaler, närhet till bra förbindelser och ett härligt säljteam med en företagskultur som kan beskrivas med ledorden; tillsammans, engagemang och effektivitet. I rollen som säljare har du goda möjligheter att påverka din inkomst. Du har en grundlön och sedan är det bara du själv som sätter begränsningarna! 


ansvarsområde.

Som säljare hos Mölndal Energi  jobbar mot uppsatt budget och ansvarar för att i samtal med kund kartlägga befintliga elkostnader och ta de del av förbrukningsprofil för att sedan lägga fram ett förslag om erbjudande till kunden utifrån det unika behovet. Rollen innebär att du jobbar brett mot nya kunder. Du arbetar med telefon och dator som främsta verktyg och med gott stöd och coachning från din teamchef som är ansvarig chef på plats. Vår kund  kommer att säkerställa att du har de bästa verktygen för att lyckas!


arbetstider.

Tjänsten är på heltid och pågår tillsvidare med start i början av Augusti 2020. 


kvalifikationer.

Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för säljarbete och trivs i mötet med människor. Du har tidigare erfarenhet av nykundsbearbetning och ett krav är att du har god kunskap om energi-/elbranschen och dess produkter. Du har lätt för att skapa förtroende genom din goda kommunikativa förmåga och du hanterar svenska språket obehindrat i tal såväl som skrift. Vi tror att du är en resultatorienterad person som motiveras av att uppnå gemensamma mål, utveckla dina säljtekniker och möjligheten att påverka din lön. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


erfarenhet.

Urval sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag: 2020-06-18.


ansökan.

Urval sker löpande med sista ansökningsdag: 2020-06-18.
För fler frågor: hanna.orderud@randstad.se

Referens

201292762

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till