Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Luna Sverige AB, Värmland, Örebro, Västmanland och Skaraborg jobb i Karlstad på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Luna Sverige AB, Värmland, Örebro, Västmanland och Skaraborg på Intenso Teknikrekrytering

Säljare till Luna Sverige AB, Värmland, Örebro, Västmanland och Skaraborg

Intenso Teknikrekrytering Karlstad, Värmlands län Heltid


DISTRIKTSÄLJARE sökes till Luna Sverige AB Vi står inför flera spännande lanseringar av nya säljkoncept och söker nu en säljare till distrikt Värmland, Örebro, Västmanland och Skaraborg

Luna Group är en heltäckande leverantör av verktyg och förnödenheter för professionellt bruk till industri- och byggsektorn med täckning i norra Europa. Vår affärsidé är att förse våra kunder med verktyg och förnödenheter på ett sätt som i deras verksamhet bidrar till enkelhet och lönsamhet. Luna Group har närvaro i 8 länder och en årlig omsättning på ca 1500 MSEK. Läs mer om oss på [ Link removed ]  Luna Group är en del av Bergman & Beving koncernen som utvecklar, förvärvar och tillhandahåller starka varumärken för industri- och byggsektorn och marknadsför produkter och tjänster via återförsäljare i ett flertal länder. 

ROLLEN VI SÖKER 
Som distriktsäljare mot bygg- och industriåterförsäljare kommer du självständigt att planera och genomföra kundbesök utifrån uppsatta mål. Du har kund-, volym- och resultatansvar för utvalda byggkedjor, bygg- och industriåterförsäljare samt driver säljaktiviteter mot dessa. Du kommer aktivt att bearbeta och utveckla både befintliga och nya kundrelationer, samt definiera och utveckla kundernas behov. Som distriktsäljare kommer du även arbeta tätt tillsammans med ett team bestående av innesäljare, tekniska specialister och koordinera dessa för att dina kunder ska bli nöjda. 

Luna är ett välkänt företag på marknaden med en framåtlutad säljorganisation. Vi arbetar tillsammans som en sammansvetsad organisation och jobbar koordinerat. För dig som distriktsäljare innebär det att du aktivt kommer att delta i utveckling av vårt erbjudande avseende pris och produkt, tjänster, marknadsföring och säljaktiviteter. Din närhet till kunden ger dig viktigkunskap som skall kunna nyttjas av hela företaget. 

DIN PROFIL 
Vi söker dig som har ett stort eget driv, engagemang och ett stort intresse för att göra affärer. Du har god initiativförmåga och är självgående. Du är genuint intresserad av att skapa affärer med våra kunder och lyhörd för deras behov. Du är en duktig relationsbyggare och vi ser gärna att du har ett brett nätverk inom bygg/järn-och industrifackhandeln.

 

'Det bästa med att arbeta på Luna Group är att vi alla har stora möjligheter att vara med och påverka både vår roll och affär.

Vi är ett gott gäng där goda idéer uppmuntras och där vi tillsammans drivs av att ge våra kunder bästa möjliga service. Frihet och ansvar är ett viktigt ledord för Luna, och är en av anledningarna till att jag trivs så bra här.

- Lars-Göran Jonsson, Försäljningschef 

DINA KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig med minst gymnasiekompetens och som har ett relevant tekniskt kunnande och intresse för de sortimentsområden som avses. Det är speciellt meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom kategorierna handverktyg, el, beslag samt förbrukningsartiklar. Du har minst 3 års erfarenhet av försäljning inom bygg-och/eller industrisektorn, med goda resultat. Vi tror även att du tidigare haft kundansvar och att du är en van förhandlare. I dina tidigare roller ser vi även att du varit resande och trivs på fältet. Du hanterar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Tjänsten innebär resor därav är B-körkort ett krav. 

VI ERBJUDER 
Vi är ett växande företag som kan ge dig ett variationsrikt och ansvarsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att få ett stimulerande och självständigt arbete som distriktsäljare hos oss inom Luna Sverige AB. I tjänsten ingår tjänstebil. Vår personal är viktig för oss, därför erbjuder vi naturligtvis även bl.a. friskvårdsbidrag och kollektivavtal.

Placeringsort: På lämplig ort inom distriktet. 

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN! 
Urval kommer att ske löpande så passa på att registrera din ansökan redan i dag!

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Försäljningschef Lars-Göran Jonsson på +46 730 65 43 69.

 Här kan du se en kort film om vårt starka kunderbjudande

[ Link removed ]


Sökord: säljare, fältsäljare, utesäljare, regionsäljare, konsulent, areea sales manager, area manager, account manager, byggsäljare, industrisäljare,bygg, industri, ÅF-säljare, återförsäljare
J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 19ed725f506e4e47bfd1605142e4d6