Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Säljare till Linjegods AB job in Sundsvall at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Säljare till Linjegods AB på Uniflex

Säljare till Linjegods AB

Uniflex Sundsvall, Västernorrlands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Uniflex och du anställs direkt hos Linjegods AB. Linjegods AB i Sundsvall är en lastbilscentral som med anslutna åkerier utför frakt och transportuppdrag över hela landet. Från deras terminaler i Sundsvall och Östersund har dem daglig lokal distribution samt kretstrafik inom Hälsingland, Medelpad, Ångermanland och Jämtland/Härjedalen. I rollen som säljare arbetar du självständigt och kontinuerligt med att etablera nya och befintliga kundrelationer inom ditt område, Västernorrland samt Jämtland/Härjedalen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av utformning av effektiva transportlösningar som uppfyller kundens behov, förhandla och omförhandla avtal, uppföljning av kundbesök och säljplanering.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker trivs i en miljö med högt tempo och med kunden alltid i fokus. Du är mycket serviceinriktad, tycker om att skapa nya kontakter och att tillföra energi till både kunder såväl som kollegor. Du gillar att göra affärer, är proaktiv och har driv. Självklart är du affärsmässig med en hög social kompetens. Stort fokus ligger på förmågan att kunna skapa, bibehålla och utveckla relationer. Branschvana är meriterande och vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning, gärna inom transportbranschen och mot företagskunder. Grundläggande datorvana är ett krav. Du hanterar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift samt innehar B-körkort. Resor förekommer i arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och arbeta löpande med urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Uniflex Bemanning & Rekrytering. Välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 53466