Jobbet Säljare till Leksands Knäckebröd AB, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare till Leksands Knäckebröd AB, Göteborg publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Säljare
till Göteborg

Som säljare i Leksands Knäckebröds egen säljorganisation Scandinavian Trading AB får du möjligheten att representera mycket välkända varumärken inom stora varugrupper.

Distriktet innefattar Norra Göteborg / Bohuslän. 

Om tjänsten
Du kommer att ansvara för att skapa affärer med dina kunder och uppnå säljmål genom en kombination av kampanjer och rätt sortiment i hyllan. Du ansvarar för att besöka samtliga kunder inom distriktet, efter den uppsatta resplanen. Arbetet innefattar att bevaka och utveckla varuplaceringen för bästa lönsamhet. Du arbetar aktivt med Category Management.

Du får räkna med övernattningar vid våra konferenser, ca två per tillfälle samt ytterligare någon natt per period.  

Kvalifikationer
Vi söker en entusiastisk säljare med dokumenterad erfarenhet av försäljning av konsumentprodukter eller som avdelningsansvarig i en livsmedelsbutik. Du har god förmåga att självständigt planera och utföra ditt arbete. Som person är du resultatfokuserad och har god förmåga att utveckla bra relationer med kunder och hitta bra kundlösningar.

Ett krav är att du har erfarenhet av försäljning alternativt från livsmedelsbutik. Vi kommer bara att ta ansökningar som uppfyller kravet i beaktande. 

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning, där du som säljare ges goda möjligheter att utvecklas ytterligare i en professionell och stimulerande miljö med både tempo och arbetsglädje. Lämplig bostadsort är i Norra Göteborg / Bohuslän med omnejd. 

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta thomas.andersson@scantrad.se eller johan.lygnegard@scantrad.se. Vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Scandinavian Trading AB (STAB) är ett helägt dotterbolag till Leksands Knäckebröd AB. Vi representerar premiumprodukter från Leksands Knäckebröd, Vika Bröd samt Brandt. Med stor kunskap om produkter i såväl tillverkning som marknadsföring, Category management och försäljning, bidrar den starka och kompetenta säljkåren på 15 personer dagligen till utveckling och framgång för landets dagligvaruhandlare. STAB har 20 anställda och representerar en omsättning på ca 300 MSEK. Läs mer på www.scantrad.se och www.leksandsbrod.se.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, sälj, distriktsäljare, fältsäljare, regionsäljare

J2W: CB2

Referens

21e4cb17369840f78f32e2f410d12c

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till