Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Hulténs Försäljning AB, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Hulténs Försäljning AB, Stockholm på Säljpoolen

Säljare till Hulténs Försäljning AB, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Säljare
Stockholm

Hultén Försäljning AB är ett familjeföretag med HK i Kristianstad inom konfektyrbranschen. Vi har som ambition att fortsätta utvecklas. Vi är bland annat ledande inom säsong såsom Jul, Påsk och Halloween. Bland våra mer kända varumärken finns Carletti, Favoritmix, Look & Look, Droste, Sunrice, och Con Amore samt våra lösviktskoncept Candy Collection & Snacks Collection.

Om tjänsten
En viktig del i tjänsten är att planera, presentera, inspirera, analysera, exponera och arbeta på ett affärsmässigt sätt. Det är viktigt med god kontakt med dina kunder, säljkollegor samt andra funktioner inom företaget, som exempelvis kundtjänst/order. Vi vill nu komplettera vår säljkår på i distrikt Stockholm.

Vi söker dig som

  • Helst bor i södra/östra eller Storstockholm
  • Är driven och positiv i din natur
  • Noggrann samt bra på att planera din tid
  • Har eller kan skapa goda butiksrelationer
  • Brinner för försäljning och kundvård
  • Är målinriktad och engagerad
  • Har datorvana och kan hantera Office
  • Har körkort för personbil
  • Utbildning och/eller branschvana är plus men inget krav

Tjänsten är med tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt och ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen ovan är du varmt välkommen med din ansökan via ansökningsknappen. Tillsättning för tjänsten är enligt överenskommelse och vi tillämpar löpande urval, så tveka inte med din ansökan!

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Robin Nennesson, försäljningschef på Hulténs Försäljning, på 0730-58 35 36.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
SKÅNE 1993. Med en källare som arbetsplats och en lön som enbart baserades på provision fick Leif lära sig den hårda vägen till framgång. På tre år hade han förvandlat källarföretaget till ett aktiebolag med en omsättning på 2,3 miljoner SEK. Målet om att ha en egen konfektyrfirma hade börjat infrias och en godisfamilj börjat skapas.1997 välkomnade man det nya tillskottet Old Chap, en lakritskonfekt från Klene i Holland. Old Chap visade sig bli en succé och redan efter två år behövdes det fyra anställda och omsättningen var på 23 miljoner.

Resan gick vidare mot Fjälkinge och till en rymligare lokal, men efter många flyttningar gjorde Leif som vilken ansvarsfull fader som helst skulle gjort, han bestämde sig för att det nu var dags att köpa sig något eget och bestående. Den lediga industritomten längre ner på gatan blev platsen för det egna bygget och innan 2002 var slut hade man flyttat in. Efter två år låg omsättningen på 134 miljoner och Leif blev utsedd till årets företagare 2004, i Kristianstads kommun.

Men som i alla familjer med tillökning krävdes snart en utbyggnad och 2005 dubblade man lagerytan och beredde plats för nya sötsaker från Europa och Kina. Idag finns företaget i en fastighet på 22.000 m2 i Kristianstad, antalet anställda är nu 80 stycken och vi fortsätter att utvecklas varje år med en omsättningen på ca 500 miljoner.

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8c937e7ad4914908b02bc326f2f610