Jobbet Säljare till framgångsrika Bredband2! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Säljare till framgångsrika Bredband2! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Malmö
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär och vill få in en fot på ett växande företag? Är du driven, engagerad och trivs på en öppen och social arbetsplats? Nu söker vi säljare till expansiva Bredband2 i Malmö!

Information om uppdraget:

I tjänsten arbetar du tillsammans med dina kollegor i säljteamet med försäljning till företag. Du kommer att arbeta med utgående samtal och premieras väl för dina resultat. Du har en fast grundlön, men också en bra provision som tillkommer baserat på dina resultat. Bredband2 arbetar mycket med kompetensutveckling och vill hitta långsiktiga medarbetare som kan utvecklas inom företaget.

Om tjänsten:

- Tjänsten är på heltid med kontorstider.
- Kontoret ligger i centrala Malmö med goda möjligheter till pendling.
- Tjänsten innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund, men med avsikt att inom snar framtid bli en del av företaget.

Arbetsplatsen är dynamisk och fartfylld och du får många kollegor som gärna tar en afterwork i solen tillsammans efter arbetstid. Tjänsten startar 30 juni, men vi jobbar löpande med urval och intervjuer.

Detta söker vi:

Vi söker dig som antingen är i början av din karriär och vill prova något nytt för att få värdefull erfarenhet, eller dig som har arbetat tidigare med försäljning och trivts i rollen.

Vidare ser vi gärna att du:

- Tycker om att arbeta mot uppsatta mål
- Är en teamspelare
- Är driven, positiv och social
- Vill hitta din framtida arbetsplats

Har du ett tekniskt intresse eller kompetens är detta meriterande, men viktigast är dina personliga egenskaper och därför ska du söka tjänsten om du tror att du är rätt person!

Sökord: Säljare, B2B, försäljning, innesäljare

Om arbetsgivaren:

På Bredband2 kommer du att vara en del av ett ungt och dynamiskt företag. Man ställer höga krav på sina medarbetare vad gäller engagemang och drivkraft. I gengäld får du möjlighet att arbeta med ett växande varumärke i trevlig miljö, i moderna kontorslokaler i centrala Malmö. Du kommer in
i ett bolag i medvind där du har möjlighet att påverka både din egen och ditt
företags utveckling.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43237

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till