Jobbet Säljare till Feelgood, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare till Feelgood, Stockholm publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Kundansvarig Säljare till Sveriges ledande hälsoföretag

Vi jobbar för ett friskare Sverige! Vill du vara med? Det går bra för oss och vi utvecklar nya smarta tjänster, därför söker vi nu en Kundansvarig säljare för vårt nya affärsområde Feelgood Plus.

Feelgood Plus är ett komplement till vårt erbjudande inom företagshälsovården och är framtagen för att möta det moderna arbetslivet som blir alltmer gränslöst mellan arbete och privatliv. Feelgood Plus hanterar privatrelaterade besvär där medarbetaren med familj har tillgång till en digital vårdcentral dygnet runt. Dessutom erbjuds inom tjänsten digitala möten med psykolog, fysioterapeut (sjukgymnast) och personlig tränare. Feelgood Plus sätter en ny standard för vad företagshälsan i Sverige kan erbjuda och ger arbetsgivarna möjligheten att ta ett helhetsgrepp om medarbetarnas välmående. Tjänsten är till delar att betrakta som en förmån för medarbetaren.

Feelgood befinner sig i ett expansivt skede och har som vision att ha Sveriges friskaste kunder. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar företagets kultur och arbetsgemenskap. Vi har en stabil lönsamhet och stark tillväxt, målet är att fortsätta växa och öka i marknadsandelar. Vill du bli en del av utvecklingen av vår nya spännande tjänst i ett välkänt företag med gott renommé? 

Om tjänsten
I rollen som kundansvarig driver egen bearbetning och aktiv försäljning mot utvalda befintliga företagshälsovårdskunder och presumtiva kunder. Du planerar och utvecklar samarbetet för tjänsten med kunden på strategisk samt taktisk nivå och skapar en långsiktig och stabil relation för nöjda kunder. Du är en strategisk och taktisk partner för kunderna i deras hälso- och arbetsmiljöarbete för det moderna arbetslivet. 

Du kommer att samarbeta med kundansvariga säljare på Feelgoods företagshälsovård. Du har resultat- och avtalsansvar, med egen kundbudget.  Dina kunder är främst HR, Compensation & Benifit-ansvariga och andra ledande befattningshavare som främst finns inom privat sektor. Feelgood har ca 8 500 företag som kunder, vilka i sin tur har över 800 000 medarbetare. 

Tillsammans med AO-chef (Affärsområdeschef) planerar, utvecklar och genomför du anbudsarbete på riksnivå. I samarbete med AO-chef bidrar du till tjänstens utveckling; innehåll, marknadsföring, implementering och uppföljning. Feelgood har kunder inom i stort sett alla branscher, många av dem är ledande aktörer inom sin bransch.

Du planerar själv dina kundbesök som utförs både via personliga möten och telefon samt videosamtal. Resor utförs under arbetstid. Det blir ca 5 -15 övernattningar/år.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, kreativ och lyhörd för våra kunders behov. Du arbetar noggrant, strukturerat och är och van att ta eget ansvar. Som person är du målmedveten och motiveras av att se konkreta resultat. Tillsammans med dina kollegor och samarbetspartners kan du möta de behov som dina kunder har.

Erfarenheter:

  • Du har en god förmåga att skapa relationer och har minst tre års erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning med goda försäljningsresultat.
  • Du kan formulera nyttan och effekten av tjänster i ekonomiska termer, samt resonera om kundens prioriteringar i termer av investering och avkastning ur ett ledningsperspektiv. 
  • Du kan kommunicera väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Du förväntas ha körkort för att besöka kunder över hela Sverige.  

Meriterande:
Erfarenheter från både B2B och B2C-försäljning är meriterande, liksom erfarenhet från försäkringsbranschen eller personalförmåner till företag. 


'Jag har arbetat på Feelgood sedan 2015 i olika roller. Inom Feelgood möts jag av prestigelöshet, ett samarbete för kundens bästa och en god kamratskap. För mig är det avgörande faktorer för att trivas och utvecklas – och förhoppningsvis är det dina. 

Denna roll är en satsning inom ett nytt affärsområde som kommer att vara en viktig pusselbit för Feelgoods vidare utveckling och tillväxt. Du kommer att vara mycket ute hos våra kunder, själv eller tillsammans med kollegor.
Du kommer även ha en hel del kontakt med samarbetspartners och vårt övriga team.

Jag är ansvarig chef för Feelgood Plus och det mig du kommer att arbeta tillsammans för att göra tjänsten så framgångsrik som den har möjlighet att bli.'

- Magnus Nyholm, Affärsområdeschef på Feelgood

Vi erbjuder:
Du erbjuds chansen att representera ett välkänt företag med tydliga mål och med tjänster som är av avgörande betydelse för kundens arbetsmiljö och hälsa. Du kommer in i ett växande team där du samverkar med AO-Chef, kollegor och samarbetspartners. Du får en bra introduktion där du ges goda förutsättningar att lyckas i rollen. Vid bra resultat finns möjlighet till goda förtjänstmöjligheter. Vi har också friskvårdersättning och löpande utbildningar för att du skall kunna utvecklas i din roll. Det finns även bra möjligheter till karriärsutveckling.

Kontakt och ansökan 
Är du den vi söker? Sänd in din ansökan via ansökningsknappen nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Magnus Nyholm, magnus.nyholm@feelgood.se, 0703 480 689.

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi erbjuder innovativa hälsotjänster till företag, organisationer och privatpersoner. Feelgoods motto är att satsningar på hälsa ska vara en lönsam investering, genom ökad produktivitet och sänkta kostnader för ohälsa i företag och ökad livskvalitet för privatpersoner. Feelgood är ett rikstäckande företag med cirka 750 medarbetare och levererar hälsotjänster på 150 enheter över hela landet, av dessa är sextiotalet egna anläggningar. Företaget grundades år 1995 och är noterat på Nasdaq OMX Nordic, Small Cap. Läs mer om oss på www.feelgood.se

Feelgood Plus - Digital vård för hela familjen Feelgood Plus är en digital vårdmottagning för privata hälsobesvär, som kompletterar företagshälsan. För att arbetsliv och privatliv hänger ihop. Läs mer om Feelgood Plus på www.feelgood.se/feelgoodplus

Sökord: Säljare, Area Manager, Area Sales Manager, Regionsäljare, Account Manager, Utesäljare, Fältsäljare

J2W: CB2

Referens

21c489847f6d4f49bd6203f62a260d

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till