Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till ExyPro jobb i Arboga på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till ExyPro på Säljpoolen

Säljare till ExyPro

Säljpoolen Arboga, Västmanlands län Heltid

Säljare sökes i Västerås

Är du en relationsskapande teamplayer som gillar mixen mellan försäljning och att hjälpa kunder långsiktigt? Då tycker vi du skall du läsa vidare!

Du kommer att hjälpa våra kunder att sänka sina bränslekostnader, minska sitt klimatavtryck, optimera sin fordonsflotta och leva upp till krav och lagar. 

Vi designar och utvecklar en webbtjänst för fordonspositionering, trafikledning, körbeteende m.m. Vi levererar en GPS-baserad enhet som läser av fordonet under färd och rapporterar in information till vår tjänst. Kunden använder sig av vår molnbaserade webbportal för att hantera data och händelser.

Ansvaret som säljare hos oss innebär nykundsbearbetning och merförsäljning till befintliga kunder. Du kommer att arbeta med att etablera kontakt med nya företagskunder och sälja vår webbtjänst samt tillhörande fordonsenhet. Det är ett självständigt arbete där du på egen hand kommer att planera dina dagar tillsammans med dina kollegor vilket gör att du har stort inflytande över din egen arbetssituation.

Nu satsar vi på ett nytt kontor i fräscha lokaler i Kopparlunden, Västerås där vi kommer bedriva sälj, utveckling och support. Vi kommer rekrytera ett flertal personer inom olika områden så du kommer ha möjlighet att vara med och bygga upp och påverka företagets kultur och framtid.

Tjänsten:
Du kommer att vara med i lansering av vår nya webbaserade lösning inom Fleet-management och du kommer ha ett stort eget ansvar gällande att uppnå de volymmål vi tillsammans sätter upp. Din huvuduppgift är självklart försäljning och du förväntas aktivt bearbeta våra kunder både i regionen (Mälardalen) och utanför. Våra kunder består främst av företag med stora fordonsflottor (bussar, lastbilar, servicebilar etc.) men kan även vara mindre företagskunder med enstaka bilar. Tjänsten innebär resande både inom och utanför regionen.

Du kommer att: 

 • Proaktivt identifiera och bearbeta potentiella kunder.
 • Ta fram och följa upp offerter och kundavtal.
 • Medverka på mässor och event.
 • Hålla presentationer för beslutsfattare i företag om vår tjänst och dess fördelar, vilket bland annat innebär att delta vid möten, ofta via Teams men även närvarande.
 • Samarbeta tätt med vårt utvecklingsteam och vår support för att se över att projekten driftsätts och fungerar.
 • Bidra med innovation och kreativitet till ExyPro’s fortsätta expansion inom affärsområdet


Vi söker dig som:

 • Brinner för försäljning och älskar kundmöten.
 • Är social och har lätt att komma i kontakt med nya personer.
 • Har några års erfarenhet av försäljning, gärna inom
 • Har några års erfarenhet av försäljning, gärna inom IT-branschen eller inom tekniksektorn.
 • Har ett IT-intresse och är nyfiken på ny teknik. 
 • Vi tror också att du tycker om att presentera lösningar för kunder och att du har en pedagogisk förmåga att lära ut och förklara hur lösningarna fungerar.
 • Är van vid självständigt arbete och duktig på att ta egna initiativ.
 • Har B-körkort 

Vi erbjuder:

 • En fast grundlön med en generöst tilltagen provision på försäljningen.
 • Tillgång till bil för tjänsteresorna.
 • En flexibel tjänst i ett innovativt företag där du ges möjlighet att påverka din tjänst och företagets fortsatta utveckling i en växande bransch.
 • En arbetsplats med stark laganda och innovativa arbetssätt. Där en rolig, personlig och god arbetskultur står i fokus.
 • Friskvårdsbidrag


I din roll som säljare hos oss på ExyPro kommer du att erbjudas ett högt tempo, utvecklande arbetsuppgifter och spännande utmaningar.

Vi tror att du är en ambitiös person som älskar försäljning och affärsutveckling. Med ett stort engagemang, driv och kreativitet kommer du vara en av nyckelspelarna i affärsområdet

Vi ställer någora frågor till Tomas, VD på ExyPro

Hej Tomas, Hur länge har du jobbat på företaget?
Jag har jobbat på ExyPro sedan 2017 som VD. Det är väldigt inspirerande att tillsammans med personalen ta fram idéer som utvecklar oss som företag och individer. Att vi tillsammans genomför dessa i praktiken är väldigt roligt.   

Vad är det bästa med att jobba hos er?
Vi har väldigt roligt tillsammans och alla är med och bidrar till vår utvecklig. Vi tror på frihet och kreativitet under ansvar. Vi främjar friskvård och träning på flera sätt. Våra möten och konferenser är alltid väldigt roliga och givande. 

Vem tror du skulle trivas med rollen som säljare? 
För att lyckas krävs en inre drivkraft och en positiv attityd. Att vara just positiv, tävlingsinriktad och kunna ta människor är nog en bra beskrivning för att lyckas. Möjligheten till interna utbildningar ger också en bra bas för att kunna utvecklas i sin roll som säljare och i företaget. För oss handlar allt om människor.  

Vilka är ExyPro?
ExyPro grundades 1998 och ingår sedan 2015 i den internationella industrikoncernen Indutrade AB, som med en decentraliserad struktur verkar genom drygt 200 dotterbolag och drygt 7000 anställda i mer än 30 länder och sex världsdelar.  

Inom området ExyPro Fleet-management hjälper vi våra kunder med hela processen, från projektering och behovsanalys till installation, service/tjänster och övervakning/uppföljning. Våra kunder har alltid en nära personlig kontakt med oss genom hela projektets gång, och våra kunder är företag med stora och små fordonsparker. Vi samarbetar dessutom med ett antal olika återförsäljare av dessa produkter. Läs mer på vår hemsida; [ Link removed ]

ExyPro är verksamma i hela Sverige och har idag kontor i Sollentuna och Strängnäs. Kontoret i Strängnäs kommer i vår att flyttas till Västerås.


Ansökan:
 Denna rekrytering sker löpande, skicka därför din ansökan snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Navrén på Sepab, telefon 08-12138831.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via ansökningsknappen.


J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: f169983813f245fd91fd6a9f1f4651-1