Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Säljare till expanderande byggföretag i Stockholm job in Stockholm at TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Säljare till expanderande byggföretag i Stockholm på TNG Group AB

Säljare till expanderande byggföretag i Stockholm

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Nu söker Tekcity en säljare med erfarenhet från byggbranschen som vill fortsätta arbetet med att utöka antal kunder i Stockholm

Brinner du för försäljning och har erfarenhet byggbranschen samt av att bygga goda och långsiktiga relationer? Skulle du lockas av en roll som säljare där du med telefonen som främsta arbetsverktyg aktivt tar kontakt och bokar möten med nya kunder? Tjänsten hos Tekcity är en spännande roll som säljare hos ett modernt och växande byggföretag som specialiserat sig på byggnation och omläggning av nya och befintliga tak. Är du utöver detta inte heller höjdrädd? Perfekt då är det dig vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tekcity AB är ett ungt och entusiastiskt företag som främst tillhandhåller nybyggnation och omläggning av befintliga tak samt övriga byggtjänster till kunder inom både den privata och kommersiella sektorn. Tekcity erbjuder byggtjänster och takomläggning till privatkunder, bostadsrättsföreningar och företag inom både privat och offentlig sektor. Tekcity är nu inne i en mycket expansiv fas och har därmed behov av att utöka med en utesäljare till företaget som vill ta sig an uppgiften att utöka antal nya kunder samt skapa nya affärer.

Här får du en möjlighet att vara delaktig i utvecklingen samt arbeta i ett innovativt byggföretag som står för att leverera ett gott hantverk med hög kvalité. Hos Tekcity är beslutsvägarna korta och samarbete står högt på agendan. Här kommer du också bli en del av ett härligt och snabbväxande företag, där det för rätt person finns goda möjligheter att på sikt utvecklas vidare inom företaget. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som säljare på Tekcity arbetar du främst med att prospektera och boka upp möten med nya kunder men även med kundvård samt att utöka affären med befintliga kunder. För att lyckas i rollen skall du vara bekväm med att ringa utgående samtal och använda telefonen som ditt främsta verktyg samt boka upp och självständigt genomföra kundmöten. 

Dina dagliga arbetsuppgifter:

  • Prospektering av nya kunder
  • Uppföljning av offertförfrågningar och leads
  • Boka och genomföra kundmöten
  • Sammanställa underlag till offert
  • Uppföljning och kundvård

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I denna roll får du en möjlighet att driva försäljningsarbetet med målet att bygga och utöka Tekcitys kundstock av både privatkunder och företag. Kontoret är beläget i Arlandastad men du utgår hemifrån och planerar själv dina dagar och möten hos kund. Dina kunder finns i hela Stor-Stockholm med omnejd och med en radie på 60 km.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående start enligt överenskommelse. Du arbetar heltid 40h med flexibla arbetstider mellan 08.00-19.00 samt erbjuds ett fritt arbete med stort eget ansvar. För att snabbt komma in i tjänsten och lyckas i rollen kommer du vid start erbjudas den utbildning som behövs för att klara av de byggnadstekniska delarna av tjänsten. Du erbjuds tjänstebil, mobil och dator samt fast lön. Så snart du byggt upp din kundstock finns det även goda möjligheter till ett rörligt lönetillägg.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har lägst en gymnasial utbildning och vi ser gärna att du arbetet med tjänsteförsäljning inom byggbranschen tidigare. För att lyckas i rollen är du van att använda telefonen som främsta arbetsverktyg och brinner för att målinriktat bearbeta kunder och bygga nätverk.

Vi lägger stor vikt vid att du är kommunikativ samt att du är förtroendeingivande och professionell i dialogen med kunder. Tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning och mötesbokning via telefon är starkt meriterande. Har du även tidigare erfarenhet av arbete inom byggbranschen eller av arbete med takläggning är även detta starkt meriterande för tjänsten.

Har du även en byggnadsteknisk utbildning eller motsvarande kunskap är även detta ett stort plus, men framförallt söker vi dig som är riktigt duktig på att sälja samt har drivet och viljan att fortsätta lära och utvecklas. I den här rekryteringen lägger vi därför stor vikt vid din personliga lämplighet. Krav för rollen är dock att du har körkort samt behärskar svenska i tal och skrift samt klarar av arbete på hög höjd, då de flesta av dina kundmöten kommer äga rum på taket till en fastighet eller byggnad.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 

Rekommenderade jobb

Säljare till expanderande byggföretag i Stockholm
TNG Group AB Stockholm Heltidsanställd
Sjuksköterska med platsansvar rese- och vaccinmottagning
VaccinDirekt i Sverige AB Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Projektchef
AMF Fastigheter AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: C57D0A1AB6CB4792A43726A3DC3A52C0