Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Elis Textil Service AB, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljare till Elis Textil Service AB, Göteborg på Säljpoolen

Säljare till Elis Textil Service AB, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. 

Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Säljare
till Göteborg

Vi söker nu en säljare som vill hjälpa oss att fortsätta växa inom våra affärsområden hygien och torktrasor med vår miljöanpassade lösningar.

”Jag uppskattar den fantastiska sammanhållningen och teamkänslan som finns på Elis. Den går som en röd tråd genom alla anställda, teamarbetet mellan olika säljare att ”alla hjälper alla” och är helt unik och i en klass för sig själv.

Det är viktigt att vi hittar en person som i detta fallet är orädd, drivande och självgående. Någon som uppskattar att göra nykundsbesök, är en mästare på canvasbesök och som delar vår ”vi känsla” att ”alla hjälper alla”

- Linda Gülich, Sales Manager

Vad innebär rollen som säljare?
I denna roll kommer du att ansvara för nyförsäljningen av både hygienprodukter och torktrasor till potentiella kunder. I det ingår allt från leadsgenerering, bokning av dina egna kundbesök, offertskrivning, förhandling och avtalsskrivning samt uppstart och uppföljning av nya kunder. Tjänsten innebär ett stort egenansvar och du arbetar självständigt mot egen budget. Tillsammans med ditt team och din säljchef kommer du utforma och sätta ramarna för din framgång!

Varför ska du välja Elis?
Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val. Förutom att få ingå i ett härligt glatt team så erbjuder vi löpande utveckling såväl professionell som personlig. 

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten så behövs ett personligt driv och du måste älska nyförsäljning. Att göra affärer är det bästa du vet! Du vet att du behöver ha en hög aktivitetsnivå och har den disciplinen. Du är snabbtänkt, bra på att hitta lösningar och trivs allra bäst ute hos kund.

Vad kan du?
Du har tidigare säljerfarenhet, helst från uppsökande försäljning. Du har lägst gymnasieutbildning samt körkort.

Vi som jobbar här kännetecknas av servicekänsla, resultatfokus och en stark vilja att vinna. Det vill vi att du också ska känna!

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Gülich, Sales Manager, på 0733-03 69 05.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndagen den 8 augusti 2021.

Välkommen med din ansökan!

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Säljare till Elis Textil Service AB, Göteborg
Säljpoolen Göteborg Heltid
Säljare / Account Manager till Canon Business Center Väst, Lidköping / Skaraborg
Säljpoolen Lidköping Heltidsanställd
Teknisk säljare till Thor Nordic, Göteborg
Säljpoolen Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61e4ddcbf9574501b41aaa8822b7ad