SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljare till Ekulf i Norrköping jobb i Norrköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Säljare till Ekulf i Norrköping på Randstad AB

Säljare till Ekulf i Norrköping

Randstad AB Norrköping, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida


arbetsbeskrivning.

Har du viljan att lyckas i affärer och vill jobba i ett mindre bolag med ett attraktivt varumärke? Bra! Ekulf växer och söker nu sin nästa säljare. Det här kan bli ditt nästa steg i karriären så ansök redan idag!

Det här en roll som passar dig som är en entreprenörstyp och gillar mycket frihet under ansvar kopplat till att göra lyckade affärer. Här finns verkligen möjligheten för dig att utvecklas i ett företag som har rätt produkter och kanaler.

Du kommer att jobba tätt med VD och marknadskoordinator och tillsammans med dem ha en roll med ett helhetsgrepp i företagets försäljningsavdelning.

Ekulf är ett grossistföretag inom munhygiensprodukter och präglas av en stark familjeföretagsanda med en positiv och inkluderande kultur där man gärna firar framgångar stora som små. På huvudkontoret i Norrköping är man idag ett tätt sammansvetsat gäng på 12 personer som välkomnar sin nya säljtalang. Låter det intressant? Läs mer nedan


kvalifikationer.

Vi tror att du har en bakgrund inom B2B försäljning från mindre eller medelstora företag. Framförallt tycker du att det är roligt att göra affärer är uthållig och kan ta för dig. Du drivs av att bygga relationer, är prestigelös och utåtriktad. Du är bekväm med ansvar för helheten i en försäljningsprocess. Du är noggrann, förberedd och lär dig både marknad och produkter. Du har naturligtvis en mycket god kommunikationsförmåga och förmåga att ta egna initiativ. Du är resultatdriven med ett win-win perspektiv på din arbetsprestation och trivs i att fira framgångar tillsammans med andra.

Du har förmodligen studerat exempelvis ekonomi, marknad eller liknande i kombination med erfarenhet inom sälj alternativt skaffat dig motsvarande kunskaper i arbetslivet.

B-körkort är ett krav och mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Tjänsten innebär periodvis mycket resande, främst över dagen, och det är viktigt att du har förutsättningar för att kunna göra resa i arbetet. Ekulf tror att både personal och verksamhet bäst utvecklas när människor möts och utgår från kontoret som arbetsplats i första hand.


ansvarsområde.

Du ansvarar tillsammans med främst VD och marknadskoordinatorn för bolagets försäljningsframgångar. 

Dina arbetsuppgifter är att:
• Försäljning av  munhygienprodukter och munvårdsartiklar till nya kunder och stärka och motivera samarbetet med etablerade kunder.
• Hålla dig uppdaterad på produkter och marknaden
• Samarbeta tätt med VD för utfall av offerter, aktiviteter, intäkter och lönsamhet. 
• Boka och delta vid säljmöten, säljträffar och kundevent runt om i Norden


ansökan.

Sista dag för ansökan är den 31 maj. Ekulf samarbetar med Randstad i denna rekrytering. För mer information eller rekryteringskonsult Tomas Köhler
+46736794777
[ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201391253