Jobbet Säljare till EcoOnline // Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljare till EcoOnline // Göteborg publicerad av Oddwork Sweden AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vi värnar om miljön, vi bryr oss om att skapa säkra arbetsplatser – vi alla bryr oss om att människor ska må bra. Därför finns det idag en mängd lagar kring kemikaliehantering och säkerhetsrutiner att hålla koll på som företag. EcoOnline är IT-företaget som tillhandahåller programvara med fokus på att göra kemikaliehantering och arbetsmiljöarbete så användarvänligt och lönsam som möjligt. Det ska vara miljövänligt, lönsamt, digitalt och enkelt. Det ska vara EcoOnline. Likt träden och naturen växer också vi och söker därför tillsammans med Oddwork efter en Säljare till teamet i Göteborg. Bli en av oss och låt oss tillsammans skydda människor och miljön – varje dag.
 

Om tjänsten som Säljare
Mornarna inleds med en go kopp kaffe (eller te) och en färsk prospektlista. Efter ett gediget CRM-surf gör du dagligen en handfull webbmöten. Som människan och miljöns digitala beskyddare kommer du leda möten med personer i ledande positioner runt om i Sverige, från din skärm. Och tillsammans hittar ni hur just det företaget kan nyttja EcoOnlines användarvänliga tjänster. Med ett noggrant introduktionsprogram och regelbundna coachningssamtal ges du förutsättningarna att växa i din roll och som person. Du kommer dessutom mötas av ett taggat, engagerat team som stöttar och lyfter varandra, samtidigt som goda resultat och hög aktivitet står i fokus. Måndag till fredag. Året runt.


Vi söker dig som... 
… brinner för säljet. Sälj handlar i mångt och mycket om att skapa relationer, hitta lösningar och få personen på andra sidan att inse: EcoOnlines lönsamma lösning är precis vad de behöver. Vår förhoppning är att du delar såväl livssyn som säljsyn med oss.

 
Våra önskemål till dig:

  • Telefonvana
  • CRM-erfarenhet
  • Du är självgående

 
Vad EcoOnline erbjuder dig
Ett stenkast från Ullevi sitter 21 starka EcoOnlineare och väntar på dig. Med en ledande position i Norden är siktet nu inställt på Europa. Som Account Manager kommer du bli ett med det drivna teamet, där alla har stora möjligheter att vara med och påverka EcoOnlines fortsatta utveckling. Vi firar våra segrar samtidigt som vi ständigt har en strävan om att bli bättre. Vi har kollektivavtal och du erhåller givetvis friskvårdsbidrag. Välkommen ombord på Europaäventyret!

Efter avslutad rekryteringsprocess blir du anställd hos EcoOnline.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + provision
KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-07-10

Visst känns vi två rätt? Skicka in din ansökan och ditt CV redan idag och ta dig sedan ett gött kvällsdopp. Förresten, tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Med andra ord, vi ser fram emot att höra från dig!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan – 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Referens

teamtailor-215611-101973

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till